Mitte’den Her Salı Sushi Day & Kimono Partisi

Mitte’den Her Salı Sushi Day & Kimono Partisi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mitte’den Her Salı Sushi Day & Kimono Partisi

Uzak Doğu mutfağının en seçkin lezzetlerini kaliteli servis anlayışıyla sunan Mitte, her Salı “Sushi Day” ve “Kimono Partisi” düzenliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 19, 2018

17:00 – 23:00 saatleri arasında sınırsız sushinin 95TL’ye sunulduğu, ardından seçkin DJ performanslarıyla, birbirinden renkli kimonolar eşliğinde Kimono Partisi düzenleyen Mitte, şehirde Uzak Doğu rüzgarları estiriyor.

Çin’den Hindistan’a uzanan zengin menüsüyle Uzak Doğu mutfağının en beğenilen lezzetlerini sunan Mitte, genç ve yetenekli şefi İrem Esen ve ekibinin yurt dışı eğitim tecrübeleriyle hazırladığı sushi menüsüyle her Salı “Sushi Day” düzenliyor.

17:00 – 23:00 saatleri arasında sushi düşkünlerini lezzet yolculuğuna çıkaracak olan alacarte standartındaki “Sushi Day” menüsünde; Tornado Roll, Sake Teriyaki Roll, California Roll, Spicy Suzuki Roll, Dragon Roll, Philadelphia Roll, Vegetable Tempura Rol, Tempura Roll, Rainbow, Somon Skin gibi iştah açıcı seçenekler yer alıyor.

Japon ve Çin kültürlerinin harmanlanmasıyla ortaya çıkan ve günümüz modasında da trendler arasında yer alan kimonoya özel her Salı saatler 23:00’ü gösterdiğinde “Kimono Partisi” düzenleyen olan Mitte, ilk Kimono Partisi’ni 20 Kasım Salı günü gerçekleştiriyor. İlk Kimono Partisi’nde DJ kabininde; Erdinç Erdoğdu, Mösyö G, Semih Akay, Uğur Aydın & Nefise, Yiğit Can Kahraman ve Yalım Erdiniz’i ağırlayacak olan Mitte, keyif dolu saatlere ev sahipliği yapacak.

Hem Uzak Doğu lezzetlerini hem de kültürünü Karaköy’e taşıyan Mitte, şehrin en iyi alternatifi olmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT