Mövenpick® Dondurma Günleri Başlıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mövenpick® Dondurma Günleri Başlıyor

Mövenpick® Dondurma Günleri, birbirinden farklı dondurmalı lezzetler, çeşitli aktivite ve sürprizlerle 1 Haziran’da İstanbul’da başlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 28, 2012

28.05.2012

Nefis Mövenpick® Dondurmaları ile Hazırlanan Benzersiz Lezzetleri Tatmaya Hazır Olun !

Mövenpick® Dondurma Günleri, birbirinden farklı dondurmalı lezzetler, çeşitli aktivite ve sürprizlerle 1 Haziran’da İstanbul’da başlıyor.

İsviçreli gurme dondurma ustası Mövenpick®, Türkiye’de bir ilke imza atarak gerçekleştirdiği Dondurma Günleri ile, birbirinden farklı dondurmalı lezzetler ve çeşitli aktivitelerle dondurma tutkunlarına çok özel sürprizler hazırlıyor.

İlk kez geçtiğimiz yıl düzenlenen “Mövenpick®Dondurma Günleri”, bu yıl 1-10 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da Bağdat Caddesi, Ulus, Nişantaşı, İstiklal Caddesi, Akmerkez Alışveriş Merkezi, İstinye Park Alışveriş Merkezi, Bebek ve Kuruçeşme gibi seçkin lokasyonlarda gerçekleşecek.

Aşşk Kahve, Cookshop, Hardal, Hayal Kahvesi Caddebostan, İst Cafe, Kırıntı, La Sirene, Big Plate, Mövenpick® Otel, S Café, Zanzibar gibi pek çok özel mekan Mövenpick® Dondurma Günleri boyunca, aktiviteye özel olarak hazırladıkları dondurmalı tarif ve menülerini misafirlerine sunuyor olacaklar.

Mövenpick® Dondurma Günleri’ne Özel Sürprizler

Özellikle dondurma tutkunlarının yakın takipte olacağı Mövenpick® Dondurma Günleri, etkinliğe katılan seçkin mekanlarda farklı lezzet deneyimleri yaşatacak. Aktivite süresince, belirlenen mekanlarda görev alacak tanıtım elemanları hem ‘’Mood Checker’’ aktivitesini anlatacak hem de tüketicilere eğlenceli oyunlar oynatacak. Bu uygulamada kendisine bir kart verilen tüketici o andaki ruh haline en yakın ifadeyi seçecek. Bu ifadeyi kazıdığında, altından çıkacak eşsiz Mövenpick® dondurma veya sorbe ile serinliğin keyfine varacak.

Mövenpick® Dondurma Günleri’nde saha etkinliklerinin yanı sıra, 1-10 Haziran 2012 tarihleri arasında katılımcı noktalarda sipariş edilen her bir dondurma, sorbe topu veya Mövenpick® kupunun ikincisi hediye edilecek.

Mövenpick® Facebook sayfasında, 1-10 Haziran tarihleri arasında “Mövenpick® Lezzet Hikayeleri’’ isimli bir uygulama yer alıyor olacak. Tüketiciler bu uygulama yardımı ile Mövenpick® dondurma ve sorbeleri ile çekilmiş fotoğraflarını, duygu ve düşüncelerini, gurme deneyimlerini ve hikayelerini paylaşacaklar. On gün boyunca her gün ünlü şef ve yemek danışmanı Eyüp Kemal Sevinç tarafından seçilecek olan günün birincisi, sürpriz bir Mövenpick® Dondurma Günleri noktasında, özel hazırlanmış bir Mövenpick® masasında iki kişilik muhteşem bir yemek kazanacak. Etkinlik sonrasında, yine Eyüp Kemal Sevinç tarafından günün birincileri arasından seçilecek olan bir kişi ise bir adet IPAD 3 kazanacak. Paylaşılan fotoğraflar arasından seçilecek en iyi üç fotoğraf sahibi ise EKS Mutfak Akademisi’nden Temmuz-Aralık 2012 dönemi boyunca katılabilecekleri iki kişilik yemek kursu kazanacak. Aktivite ile ilgili daha fazla bilgi için www.facebook.com/MovenpickTurkey sayfasından duyuruları takip edebilirsiniz.

Enfes Sorbelerin Ananası Kosta Rika’dan, Kayısısı Fransa’dan

Sorbe ürünleriyle her zaman farklılık yaratan Mövenpick® dondurmaları, 2012’de piyasaya sürdüğü Pineapple (ananas) ve Apricot (kayısı) sorbeleri ile ürün portföyünü genişletmeye devam ediyor. Pineapple sorbenin eşsiz aroması ve kokusu ile ön plana çıkan ananasları Kosta Rika’dan, Apricot sorbeye lezzetini veren sulu ve tatlı Bergeron kayısıları ise Fransa’dan tedarik ediliyor. Ferahlatıcı ve canlandırıcı etkisiyle sorbe ürünleri, içerdikleri %0.1 yağ oranı, taze meyve püresi ve meyve parçacıkları ile lezzetten ve formundan vazgeçmek istemeyenler için sağlıklı ve hafif bir alternatif sunuyor.

7’den 70’e Banana Dondurma

Mövenpick®, mevcut meyveli dondurma çeşitlerine Banana (Muz) dondurmayı da ekleyerek hem yetişkinlerin hem de küçük dondurma severlerin vazgeçemeyeceği bir lezzeti daha müdavimleri ile buluşturuyor. Gerçek muz parçacıklarıyla üretilen muzlu sorbe ve dondurmanın enfes bir bileşimi olan Banana dondurma, Mövenpick® ’in tüketicilerle buluşturduğu bir diğer yeni lezzeti. Enfes kokusu ile Banana dondurma daha tadına bakmadan iştahları kabartacak.

Çikolata Tutkunları Bu tadı Çok Sevecek!

Son dönemde popülerliği artarak birçok tatlı atıştırmalıkta ve soğuk/sıcak kahvelerde yer alan beyaz çikolata Mövenpick® ’ın yepyeni lezzeti White Chocolate (Beyaz Çikolata) dondurmada da yerini aldı. White Chocolate dondurma içeriğindeki çıtır çıtır beyaz yaprak çikolata ve özel sosu eşliğinde tüketicileri lezzet yolculuğuna davet ediyor. Bitter yaprak çikolatalı Swiss Chocolate, naneli ve parça çikolatalı Mint Chocolate ve iri hindistancevizi parçacıklı Coconut & Swiss Chocolate’dan sonra White Chocolate dondurma, dünyaca ünlü İsviçre çikolatasının keyfini başka bir boyuta taşıyor.

Adres: Büyükdere Cad. 4 Levent İstanbul
Telefon: 0212 319 29 29
Web: www.moevenpick-hotels.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT