Mövenpick Hotel'de Babalar Günü Brunch'ı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mövenpick Hotel'de Babalar Günü Brunch'ı

Mövenpick Hotel İstanbul'un babalara bir sürprizi daha var: 16 Haziran 2013 Babalar Günü boyunca tüm babaları masaj terapilerinde %25 indirim fırsatı bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 12, 2013

Babalar Günü'nde babanız kendini krallar gibi hissetsin.

Mövenpick Hotel Istanbul 16 Haziran 2013, Pazar günü, babasına krallar gibi hissedeceği bir gün yaşatmak isteyenler için canlı piyano müziği eşliğinde muhteşem bir Babalar Günü Brunch'ı sunuyor.

12.00-15.00 saatleri arasında AzzuR Restaurant’ta düzenlenecek olan Babalar Günü Brunch’ında; İtalyan Başaşçı Giovanni Terracciano ve ekibi tarafından hazırlanan Türk kahvaltılık çeşitleri, Akdeniz mutfağından seçkin örnekler, zevkinize göre pişirilen omlet ve krepler, ev yapımı makarnalar, dumanı tüten İtalyan usulü pizzalar, suşiler, baştan çıkarıcı tatlılar ve dünyaca ünlü Mövenpick dondurmalarını deneyebilirsiniz. Siz muhteşem brunch’ın tadını çıkarırken çocuklarınız da onlar için özel olarak hazırlanan oyun alanında palyaço gösterisiyle eğlenceli bir gün geçirecekler.

Bu özel günde tüm babalar Mövenpick Hotel İstanbul’un misafiri olacak ve babalardan brunch ücreti alınmayacak.* Kişi başı KDV dahil 95 TL olan Babalar Günü Brunch’ı 0-6 yaş arası çocuklara ücretsiz, 7-12 yaş arası çocuklar için ise %50 indirimlidir.

*Brunch’ta en az iki tam ödeyen yetişkin ile birlikte olduğu takdirde babalar ücretsizdir.

Mövenpick Hotel İstanbul'un babalara bir sürprizi daha var: 16 Haziran 2013 Babalar Günü boyunca tüm babaları masaj terapilerinde %25 indirim fırsatı bekliyor.

Rezervasyon için: 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.

Babalar Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT