Mövenpick Hotel Istanbul’da Fondü ve Raklet Keyfi…

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mövenpick Hotel Istanbul’da Fondü ve Raklet Keyfi…

Mövenpick Hotel Istanbul, 7 Ocak - 29 Şubat 2012 tarihleri arasında İsviçre Alpleri’nden gelen geleneksel peynirlerle hazırlanan birbirinden leziz raklet ve fondü çeşitlerini beğeniye sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 3, 2012

03.01.2012

Bu kış Alpler’in ruhuyla ısının.

Mövenpick Hotel Istanbul, 7 Ocak - 29 Şubat 2012 tarihleri arasında İsviçre Alpleri’nden gelen geleneksel peynirlerle hazırlanan birbirinden leziz raklet ve fondü çeşitlerini beğeniye sunuyor.

AzzuR Restaurant’ta tadabileceğiniz geleneksel peynir fondü, trüf aromalı ve mantarlı peynir fondü, Walliser domates fondü ve raklet soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak. Tadına doyamayacağınız fondü çeşitlerine patates, karnabahar, brokoli ve baget küpleri eşlik ediyor. Üç çeşit lezzetli dip sos ve garnitürleri ile sunulan dana etli fondü “Bourguignon”, ince doğranmış dana, tavuk ve kuzu eti ile hazırlanan bulyon fondü “Chinoise” keyfini çıkarabileceğiniz diğer lezzetler arasında yer alıyor.

Sevgilinizle baş başa geçireceğiniz romantik bir yemeği mükemmel bir şekilde sonlandırmak için ise taze meyveler ve Mövenpick dondurma ile sunulan Lindt çikolatalı fondüyü deneyebilirsiniz.

Rezervasyon için: 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.
Adres: Levent Msh. Büyükdere Caddesi 4, 34330 Beşiktaş İstanbul
Web: www.moevenpick-hotels.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT