Yaratıcı bir dokunuşla sunulan baharın törensel lezzeti kuşkonmaz, Mövenpick Hotel Istanbul’da farklı tatları keşfetmek isteyenleri bekliyor.
16-31 Mayıs 2011 tarihleri arasında Başaşçı David Hoyle tarafından hazırlanan havyar, yengeç ve avokadolu soğuk kuşkonmaz çorbası, kuşkonmaz, portakal ve endiviyen salatası, sarımsaklı kruton ve trüf yağı eşliğinde sunulan fırınlanmış kuşkonmaz, Hollandaise soslu buharda pişirilmiş somon ve kuşkonmaz gibi lezzetlerden oluşan muhteşem menünün keyfini AzzuR Restaurant’ta çıkarabilirsiniz.
Beyaz ve yeşil kuşkonmazın klasik ve çağdaş yorumlarını bir arada deneyerek baharın bu lezzetli şölenini kutlamak için 0212 319 29 29 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirsiniz.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...