Mövenpick Hotels & Resorts’dan 70. Yıla Özel Lezzet Festivali

Mövenpick Hotels & Resorts’dan 70. Yıla Özel Lezzet Festivali

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mövenpick Hotels & Resorts’dan 70. Yıla Özel Lezzet Festivali

1948 yılında İsviçre Zürih’te hizmete giren ilk Mövenpick restoranının 70. yıl dönümü, tüm Mövenpick Otelleri’nde 40 gün 40 gece kutlanacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 5, 2018

1948 yılında İsviçre Zürih’te hizmete giren ilk Mövenpick restoranının 70. yıl dönümü, tüm Mövenpick Otelleri’nde 40 gün 40 gece kutlanacak.

Mövenpick’in kurucusu Ueli Prager, 1948 yılında İsviçre Zürih’te ilk Mövenpick restoranını açarak Mövenpick markasının temelini attı. Mövenpick’in 70. yıl dönümünü kutlamak üzere dünyadaki tüm Mövenpick Otelleri’nde 10 Mart – 20 Nisan 2018 tarihleri arasında 70. yıla özel lezzet festivali düzenlenecek.

Mövenpick’in 70. yıl dönümü şerefine hazırlanan menüde klasik ve modern lezzetleri buluşturan yedi sıra dışı lezzet yer alıyor. En popüler Mövenpick imzalı yemeklerin de dahil olduğu, dünya mutfaklarından ve gastronomi trendlerinden ilham alınarak yeniden yorumlanan favori tatlar, lezzet düşkünlerine unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

70. yıl menüsünde; Mövenpick’in popüler lezzeti biftek tartarın yeni yorumu “deniz tarağı ve avokado tartar”, tavuk göğsü ve armut “chutney” eşliğinde sunulan “salade belle fermière”, milföyün tuzlu yorumu olan “somon füme ve zeytin havyarlı milföy”, Zürih usulü süt danasının etsiz versiyonu olan “Zürih usulü şitake mantarı ve kök sebzeler”, Riz Casimir’in deniz mahsullü versiyonu olan “jumbo karides, deniz tarağı ve morina balıklı Casimir”, Entrecôte Café de Paris’in yağsız kıyılmış etten hazırlanan burger versiyonu “dana burger Café de Paris” ve ünlü Mövenpick dondurması ve Mövenpick Espresso’sunun ana malzeme olarak kullanıldığı, klasik İsviçre usulü havuçlu kekin alışılmadık bir versiyonu olan “havuçlu waffle” bulunuyor.

Mövenpick’in 70 yıllık gastronomi tecrübesinden derlenen ve modern bir yaklaşımla yeniden yorumlanan klasik lezzetleri keşfetmek için 0212 319 29 29'dan Mövenpick Hotel Istanbul'u, 0232 488 14 14'den Mövenpick Hotel Izmir'i, 0312 258 58 00'dan Mövenpick Hotel Ankara'yı veya 0212 600 1 600’dan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’u arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT