Mua’dan Tatil Dönüşü Sağlıklı Dondurmalar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mua’dan Tatil Dönüşü Sağlıklı Dondurmalar

Diğer üreticilerden farklı olarak sadece yerel ve mevsimsel ürünler kullanan MUA’ Gelatieri d’Italia, her gün taze limonları sıkmak için gerekli vakti ayırıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 23, 2012

Aşk ve tutkuyu dondurmada birleştiren ünlü İtalyan dondurma markası MUA’ Gelatieri d’Italia tamamen doğal ve lezzetli dondurmalarıyla, bayram tatili dönüşü sağlığına özen gösterenlerin ilk adresi olacak. En kaliteli meyveleri bulup farklı malzemeleri bir araya getirerek İtalyan geleneğini Türk damak tadıyla birleştiren MUA’ Gelatieri d’Italia‘nın yepyeni çeşitleri dondurma severleri bekliyor.

Kaliteli ve doğal malzemelerle hazırladığı dondurmalarıyla ağızda eşsiz tatlar bırakan MUA’ Gelatieri d’Italia, Antep’ten gelen fıstıklarla yapılan fıstıklı, ve kakao kullanmadan yalnızca çikolata bloklarıyla yapılan bitter çikolatalı çeşitleriyle lezzeti adeta şölene dönüştürüyor. Türkiye’nin en iyi çiftliklerinden elde edilen taze pastörize süt ile hazırlanan dondurmalar doğanın tazeliğini hissettiriyor. Dondurulmuş ürünleri tercih etmeyen MUA’ Gelatieri d’Italia özellikle mevsim meyvelerini kullanmayı tercih ediyor. Böylece vişne ya da mandalina mevsimi dışında vişneli ya da mandalinalı dondurmayı bulmak imkânsız...

Diğer üreticilerden farklı olarak sadece yerel ve mevsimsel ürünler kullanan MUA’ Gelatieri d’Italia, her gün taze limonları sıkmak için gerekli vakti ayırıyor. Koruyucu, renklendirici ve krema kullanmayan MUA’ Gelatieri d’Italia’nın dondurmaları bu yüzden meyvenin asıl rengini ve tadını alıyor. Bir meyvenin sezonu bittiği zaman o dondurmanın üretimi bırakılıp yeni bir meyveli dondurmanın üretimine geçiliyor. Her mevsim üretilen çikolatalı dondurma ise en iyi kalite Belçika çikolatasının kalıp şeklinde eritilmesinden yapılıyor.

MUA’ Gelatieri d’Italia’nın ağızları mest eden dondurmalarını tatmak için İstanbul’un farklı noktalarından gelen dondurma severler sıcak günlerde serinliğin ve lezzetin keyfini çıkarıyor. Tüm bu özellikleriyle Türkiye’nin en iyi dondurmasını yapmayı hedefleyen MUA’ Gelatieri d’Italia’nın şubeleri ise Cihangir, Yeniköy ve Kemerburgaz’da yer alıyor.

http://www.muagelato.com/tr/index.asp

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT