Muhteşem Bir Yılbaşı Hilton ParkSA İstanbul’da Sizi Bekliyor

Muhteşem Bir Yılbaşı Hilton ParkSA İstanbul’da Sizi Bekliyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Muhteşem Bir Yılbaşı Hilton ParkSA İstanbul’da Sizi Bekliyor

Hilton ParkSA İstanbul’un Boğazı ayaklarınızın altında hissedeceğiniz mekanı Cloud 7 Restaurant, muhteşem bir yılbaşı programıyla sizleri bekliyor. Dilerseniz yeni yıl yemekleriniz için otelin şeflerinin özel olarak hazırladığı hindili yılbaşı menüleri ile yemekleriniz keyifli hale dönüşebilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 21, 2016

Hilton ParkSA İstanbul, Boğaz manzarasını ayaklarınızın altından akıp gittiği panoramik manzarasına sahip Cloud 7 Restaurant’ında sizleri şölen tadında bir yılbaşı gecesi geçirmeye davet ediyor. Tadına doyamayacağınız açık büfe, eşsiz boğaz manzarası ve “Z Müzik” eşliğinde 2016’ya keyifle veda edebilirsiniz. Limitsiz yerli içeceklerin dahil olduğu bu mükemmel şölen kişi başı 420TL. Yeni yılın ilk gününe mükemmel bir başlangıç yapmak isteyenler için de özel bir paket sunuyor. İki kişilik konaklama, kahvaltı ve yeni yıl eğlencesinin dahil olduğu bu özel paket 999TL.

Hilton ParkSA İstanbul Noel ve yeni yıl davetleri vermek isteyen için ise özel bir seçeneği var. Hilton ParkSA İstanbul’un şeflerinin özel olarak hazırladığı hindili menülerle dilediğiniz mekanda size şölen yaşatacak. Yeni yıl ve Noel menüsü, limitsiz yerli içecekler dahil kişi başı 180 TL’den başlayan fiyatlarla.

Yılbaşo2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT