Müziğin ve Lezzetin Yeni Adresi

Müziğin ve Lezzetin Yeni Adresi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Müziğin ve Lezzetin Yeni Adresi

Müziğin ve lezzetin yeni adresi Kanatçı Ayaz Restaurant, halk müziğinin usta sesi Mustafa Özarslan ile görkemli bir konserle açılış yaptı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 18, 2014

Müziğin ve lezzetin yeni adresi Kanatçı Ayaz Restaurant, halk müziğinin usta sesi Mustafa Özarslan ile görkemli bir konserle açılış yaptı.. Bayrampaşa'da, muhteşem tasarlanmış iç mekanı ile 250 kişiye aynı an da hizmet sunabilen mekan; sektördeki 30 yıllık tecrübeleriyle Çiftci Kardeşler bünyesinde Ayaz Restaurant adıyla hizmet sunuyor.

Müziğin ve lezzetin yeni adresi Kanatçı Ayaz Restaurant, halk müziğinin usta sesi Mustafa Özarslan ile görkemli bir konserle açılış yaptı.

Bayrampaşa'da muhteşem tasarlanmış iç mekanı ile aynı an da 250 kişiye hizmet sunabilen mekan; sektördeki 30 yıllık tecrübeleriyle Çiftci Kardeşler bünyesinde Ayaz Restaurant olarak hizmet sunuyor.

Haftanın 7 günü canlı müzik yaparak, konuklarını, eşi benzeri olmayan bir şekilde ağırlayan Ayaz Restaurant, İstanbul'da müziğe ve lezzete yenilikler katıyor. Son derece geniş ve ferah bir ortamda 250 kişi kapasiteli mekan, özel günlerde, gecelerde, iş ve bayii toplantılarında tercih edilebilecek ender adreslerden birisi..

TC. Kültür ve Turizm Bakanlığı denetiminde 1. sınıf restaurant statüsünde olan Ayaz Restaurant Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Pişirgen; ''İstanbul'a ve Bayrampaşa bölgesine hem damak tadında hem de sıcak bir atmosferde eğlence alanında yeni bir soluk getireceğimizden hiç kuşkumuz yok; tüm konuklarımızı mükemmel bir ev sahipliği ile ağırlıyor; başta müşteri memnuniyetini esas alan bir çerçevede hızlı servis kalitesi ve mutfak ekibinin sunduğu özel lezzetler ile son derece sıcak, nezih bir ortam imkanı sunmak için buradayız'' diyor.

www.kanatciayaz.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT