Nakkaş'ta Kahvaltı Başkadır

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Nakkaş'ta Kahvaltı Başkadır

Dalından yeni kopmuş mis kokulu domates, salatalık ve yeşillikler, çiftlikten yeni gelmiş taptaze yumurtalarla hazırlanmış omletler ve gerçek doğal lezzetler...

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 2, 2012

Nakkaş’ın pazar günü kahvaltılarında tazelenin.

Dalından yeni kopmuş mis kokulu domates, salatalık ve yeşillikler, çiftlikten yeni gelmiş taptaze yumurtalarla hazırlanmış omletler ve gerçek doğal lezzetler...

Hem yedikleriyle hem de soluduğu havayla tazeliğin tadını çıkarmak isteyen İstanbullular için Nakkaş Restoran’ın kahvaltısı çok özel lezzetlerle dolu. Cumhuriyet Köy’deki kendi özel bahçesinde hiçbir hormon ve zirai ilaç kullanmadan ürettiği sebze ve meyvelerini misafirlerine sunan Nakkaş Restoran, serpme kahvaltısıyla doğal lezzet arayan damaklara hitap ediyor. Nakkaş Restoran’da dostlarınızla sohbetinizi bölmeden masanıza servis edilecek geleneksel Türk mutfağının muhteşem tatlarının keyfini çıkartabilirsiniz. Sıcaklarda; Cumhuriyet Köy’den temin edilen köy yumurtası ile hazırlanmış peynirli, mantarlı omletlerin ve tercihe göre sucuklu, kavurmalı ve haşlamadan oluşan yumurta çeşitlerinin tadına bakabilirsiniz. Patatesli, ıspanaklı ve peynirli gözlemelerin yanı sıra cevizli ev börekleri ve sekiz değişik çeşitte ev yapımı reçelleri ile dolu dolu bir serpme kahvaltı sofrası hazırlayan Nakkaş Restoran, ayrıca sade, haşhaşlı, cevizli, zeytinli ve puf olmak üzere 5 farklı lezzette ekmek çeşitleriyle de kahvaltı sofrasına renk katıyor.

İstanbul’un en güzel tepelerinden biri olan Nakkaştepe’de yemyeşil bir manzara eşliğinde, aile veya arkadaşlarla hep güzel vakit geçirmek isteyenlerin müdavimi olacağı Nakkaş, çocuklu aileler için de bahçesinde bulunan çocuk parkı ve çocuklarla ilgilenen oyun öğretmeniyle herkese keyifli anlar yaşatıyor. Anne ve babalar rahat bir kahvaltı etme şansı bulurken çocuklar da arkadaşlarıyla eğlenerek güzel bir gün geçiriyorlar.

Tamamen doğal ürünlerle hazırlanan Nakkaş Pazar Brunch’larının ücreti ise kişi başı 35 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT