Narköy'de En Doğal Yılbaşı Kutlaması

Narköy'de En Doğal Yılbaşı Kutlaması

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Narköy'de En Doğal Yılbaşı Kutlaması

Ekolojik turizm merkezi Narköy, yeni yılı doğal lezzetleri, yemyeşil ve oksijen deposu vadisi, Bülent Ay ve grubunun canlı müzik performansı ve sürpriz etkinliklerle karşılayacak… Genç çiftlerin, arkadaş topluluklarının, anne-babaların samimi bir ortamı paylaşacağı sımsıcak yeni yıl gecesinde; çocuklar da kendi parti evlerinde eğlenecek ve sonrasında uykuya dalacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 1, 2016

Narköy’ün kendi üretimi olan mahsulleriyle renklenecek olan yılbaşı sofrasının yıldızı ise; Narköy için özel ve organik olarak yetiştirilmiş lezzetlerle hazırlanmış Yılbaşı Özel Yemeği olacak.

Yeni yılı geleneksel ‘kuzine’ ile ısıtalım

Narköy’de yılbaşı günü, 31 Aralık sabahından itibaren keyifli bir şölen niteliğinde başlayacak... Narköy ailesi bir yandan yemek hazırlıklarını yaparken; konuklar kışın soğuğunu, kuzinenin etrafında sohbet ederken pişirip atıştıracağı kestanelerin lezzetiyle ‘dışarıda bırakacak’. Şehir yaşamının karmaşa ve gürültüsünden uzakta, samimi bir eğlence vadeden Narköy Yılbaşı Gecesi’nde; Bülent Ay ve grubuyla özel yılbaşı programı tüm yılın yorgunluğunu silecek; yeni yıla enerjik bir ‘merhaba’ dedirtecek. Gecede şarkılar hep bir ağızdan söylenecek, sahne herkese açık olacak...

“En Doğal” 1 Ocak kahvaltısı

Yılın ilk günü, ilk kahvaltı Narköy’de en doğal kahvaltılıklar eşliğinde yapılacak. Ayrıca beraberce ekim ve dikim yapılacak, sütler sağılacak, rehberimiz eşliğinde 2 saatlik toplu orman yürüyüşüne çıkılacak ve sağlıklı bir nefesle yeni yıl için enerji toplanacak.

Not:

Yılbaşı gecesi “double” odada kişi başı gecelik ücretimiz 500 TL, “single” odada konaklama ücretimiz 700 TL, takip eden gün ise “double” odada kişi başı ücretimiz 375 TL ve “single” odada konaklama ücretimiz ise 540 TL’dir.

Yılbaşı gecesi yemeğine limitsiz yerli alkollü içecekler dahildir.

Konaklama süresince limitsiz çay, kahve ve atıştırmalıklar ikramımızdır.

Tek gecelik konaklama ücretlerine, giriş saatini takiben 3 öğün, organik ürünlerle hazırlanmış set menü yemeklerimiz ve yılbaşı gecesi özel menüsü (yılbaşı gecesi konaklaması için geçerli olacak şekilde) dahildir.

2010 ve daha sonrası doğumlu küçük misafirlerimiz için konaklamalarımız ücretsiz, 2004 – 2009 arası doğumlu misafirlerimiz için ise %50 indirimlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT