Ne Yesek Diye Bakma, Pizza Pizza’ya Zıpla

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ne Yesek Diye Bakma, Pizza Pizza’ya Zıpla

Pizza Pizza, sana kıyak geçti ve mideye indirim günlerini başlattı. Pizza dünyasının fenomeni Combo Menü ile hem gözün hem de karnın doyacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 23, 2011

23.09.2011

Pizza Pizza, sana kıyak geçti ve mideye indirim günlerini başlattı. Pizza dünyasının fenomeni Combo Menü ile hem gözün hem de karnın doyacak. Acele et, 19 Eylül-13 Kasım tarihleri boyunca İstanbul’daki tüm Pizza Pizza restoranlarında devam edecek mideye indirim günleri boyunca 1 küçük pizza+ orta patates+ 400 cc içecekten oluşan Combo Menü sadece 9,90 TL !

Yaz bitti, okullar açılıyor. Sıkı bir maraton seni bekliyor. Maraton başlamadan önce Pizza Pizza sana harika bir kampanya sunuyor. Bu kampanyayla hem yeni dönem öncesi moral depolayacaksın hem de Pizza Pizza’nın Combo menüsü ile doyacaksın. Üstelik daha az ödeyerek! Arkadaşlarınla beraber ne yapmalı, nereye gitmeli, daha da önemlisi ne yemeli diye düşünüyorsan tüm bu sorulara verilecek tek bir cevap var: Şimdi toparlanıp en yakınındaki Pizza Pizza restoranına gidiyorsun ve senin için hazırlanan lezzetli Combo Menü’yü kapıyorsun! Hem de sadece 9,90 TL ödüyorsun. Artık düşünüp durmak yerine doya doya pizzanı yiyorsun!

Türkiye’nin pizzacısı Pizza Pizza kurulduğu günden bu yana pizzaseverlerin bir numaralı favorisi olan Combo Menü’yü bu süper kampanyayla daha da dayanılmaz kılıyor. Hem pizzanı yiyorsun hem de yanında çıtır patateslerin zevkini çıkarıyorsun. Tabi ki içeceğinle birlikte! Yemek yemeyi ayrı bir keyif haline dönüştüren bu müthiş kampanya ile miden bayram edecek, hem yüzün hem de cebin gülecek.

Combo Menü Mideye İndir kampanyasına ister al-götür servisle ulaş istersen Pizza Pizza sipariş hattını ara, biz sana getirelim. Bu fırsatı yakala, arkadaşlarına da söylemeyi unutma. Hayatı doya doya yaşa!

Pizza Pizza’nın şubeleri, sunduğu yenilikler, kampanya ve menüleri hakkında daha fazla bilgi almak ya da pizza siparişi vermek için www.pizzapizza.com.tr adresi ziyaret edilebilir ya da Türkiye’nin Pizza Sipariş Hattı olan 44 44 500 numarası aranabilir.

Pizza Pizza Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT