Nelipide Gurme Pideye Sınıf Atlatıyor

Nelipide Gurme Pideye Sınıf Atlatıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Nelipide Gurme Pideye Sınıf Atlatıyor

Nelipide Gurme’nin Ordu’dan tedarik edilen malzemeleriyle hazırlanan pideler, yemekler ve kahvaltı seçenekleri usta eller tarafından misafirlere sunuluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 11, 2017

“Hedefimiz, Nelipide’yi franchise sistemiyle büyütmek ve geliştirmek“

Alışılmışın dışındaki konseptiyle pideyi, tüm dünyanın beğenisine sunmak için Ordu’dan yola çıkan Nelipide Gurme, sıra dışı lezzetini ve farklı ‘pidecilik’ anlayışını franchise vererek Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanına taşımayı hedefliyor.

Türkiye’de pideyi belirli bir lezzet standardına getirmek ve markalaşmasını sağlamak; ayrıca pideyi kahvaltı dahil, günlük öğünlerin vazgeçilmezi haline getirmek için yola çıkan Nelipide Gurme, 2017 yılında, yeni franchise ataklarıyla büyümesini sürdürülebilir kılmayı hedefliyor.

Ordu’da Güzelyalı, Durugöl ve Çarşı’da; İstanbul’da ise Bağdat Caddesi, Ataşehir ve Beylikdüzü’ndeki toplam 6 şubesiyle müşterilerine hizmet veren Nelipide Gurme, yüzde yüz mutlu misafir prensibini benimsiyor.

Pide sınıf atlıyor!
Bulunduğu lokasyonda en iyi pideyi, en iyi servisle sunmayı misyon edinen Nelipide Gurme, Karadeniz’in doğal ortamında yetişmiş ürünlerini seçerek, Ordu’daki 4000 m² kapalı alanda kurulu olan fabrikasından restoranlarına gönderiyor. Böylece Nelipide Gurme tüm şubelerinde bir ‘lezzet standardı’ sağlayarak Ordu’daki lezzeti birebir İstanbul’a taşıyor. Nelipide Gurme’nin Ordu’dan tedarik edilen malzemeleriyle hazırlanan pideler, yemekler ve kahvaltı seçenekleri usta eller tarafından misafirlere sunuluyor.

“Yatırımcılarımıza 35 yıllık tecrübeyi aktarıyoruz”
Nelipide Gurme olarak, yeni şube açılışlarıyla 2017 yılsonuna kadar Türkiye genelinde 12 sayısına ulaşmayı hedeflediklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş, büyüme hedefleri doğrultusunda; Nelipide’nin, hem Türkiye genelinde hem de dünya çapında marka olmasını amaçladıklarını söyledi. Aktaş, “Yatırımcılar, yatırım yapmak istedikleri markanın, franchise sistemini, eleman seçimi ve eğitimini, ürün ve hizmetlerini, lojistik desteğini, işletme yönetimini ve pazarlama iletişimini sorgulamalı, karşılaştırmalı ve buna göre yatırım yapmalıdırlar. Bu bakış açısıyla çalışan bir marka olarak biz, yatırımcılarımızla seçilecek lokasyonları, restoranla ilgili kriterleri ve potansiyel bölgeleri paylaşıyoruz. Hatta ekspertiz çalışması, mimari proje desteği, mutfak proje desteği, mimari kontrol desteği, insan kaynakları danışmanlık desteği, resmi kurulum danışmanlık desteği ve eğitim desteği veriyoruz” dedi.

Nelipide lezzetleri artık evinizde…
Ayrıca tüketicilerin, evlerinde Nelipide lezzetini yakalayabilmeleri için zincir market guruplarında var olduklarını aktaran Aktaşlar Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş, dondurulmuş olarak satışı yapılan Nelipide tatlarıyla zincir marketlerin raflarında yer aldıklarını söyledi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT