Nelipide Gurme’den Karadeniz Otları Menüsü

Nelipide Gurme’den Karadeniz Otları Menüsü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Nelipide Gurme’den Karadeniz Otları Menüsü

Nelipide Gurme, ‘Yöresel Ot Menüsü’ ile sağlıklı beslenmenin değerinin anlaşıldığı bu günlerde, hafif beslenmeyi sevenlere farklı bir seçenek sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 12, 2018

Nelipide Gurme geleneksel tarifleri modern bir bakış açısıyla yorumlayarak Ordu lezzetlerini İstanbullularla buluşturmaya devam ediyor. Sağlıklı beslenmenin öneminin her geçen gün arttığı bu dönemde Nelipide, oluşturduğu Yöresel Ot Menüsü ile hafif beslenmekten vazgeçemeyenlere özgün bir alternatif sunuyor.

Birbirinden lezzetli tatlarıyla adından sıkça söz ettiren Nelipide Gurme, ‘Yöresel Ot Menüsü’ ile sağlıklı beslenmenin değerinin anlaşıldığı bu günlerde, hafif beslenmeyi sevenlere farklı bir seçenek sunuyor.

Menüsünde yer alan Ordu’ya özgü galdirik, sakarca, karalahana, karakabak ve melocan gibi lezzetlerle meşhur Ege otlarının tahtını sallayan Nelipide Gurme, sağlığınızı da düşünmeyi ihmal etmiyor. Ayrıca Nelipide Gurme’nin ot menüsünde pazı kavurması, pırasa ve fasulye kayganası, kara kabak kızartması, Sakarca mıhlaması ve Galdirik Kavurması gibi birbirinden değişik lezzetler yer alıyor.

Nelipide Gurme, Yöresel Ot Menüsü’ndeki lezzetleri tatmak isteyenleri Bağdat Caddesi ve Beylikdüzü şubelerine davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT