NG Hotels'de Hem Çocuklar Hem Anneleri Mutlu!

NG Hotels'de Hem Çocuklar Hem Anneleri Mutlu!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri NG Hotels'de Hem Çocuklar Hem Anneleri Mutlu!

NG Hotels'in bünyesinde bulunan NG Sapanca ve NG Afyon otelleri, Çocuk Bayramı'nda miniklerin ve annelerin vazgeçilmez eğlence durağı haline geliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 25, 2018

Markanın incisi NG Sapanca, yemyeşil ortamında çocuklara ok atıcılığı ve tırmanma duvarı gibi birbirinde farklı outdoor aktiviteler sunuyor.

Huzur veren ortamında çocuklar kadar anneleri de unutmayanotel, birbirinden farklı masaj ve çamur bakımlarıyla da annelerin rahat bir nefes almasını sağlıyor.Uzman terapistler tarafından uygulanan; Uzak Doğu masajları ise anneleri biran olsun şehrin stresi ve gürültüsünden uzaklaştırıyor.

Bayram coşkusunu özgürce yaşayan minikler ayrıca otel içinde bulunan Sincap Kulüp'ün düzenlediği maske yapımı, yap boz yarışması, jenga turnuvası, pizza - kurabiye yapımı gibi eğlenceli aktivitelerle de doyasıya eğleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT