Nişantaşı’nın Değişmez Lezzeti

Nişantaşı’nın Değişmez Lezzeti

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Nişantaşı’nın Değişmez Lezzeti

Nişantaşı Başköşe, Türk Anadolu mutfağının en iyi et ve kebap çeşitlerinin yanında biribirinden zengin meze alternatiflerini ve taşfırın lezzetlerini misafirlerine sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 20, 2015

Nişantaşı’nın Değişmez Lezzeti NİŞANTAŞI BAŞKÖŞE olarak misafirlerini ağırlamaya devam ediyor

2002 yılından beri Nişantaşı Bronz sokakta hizmet veren Nişantaşı Köşebaşı’nın sahipleri, en iyi kebap deneyimini sunmak için zincirden ayrılarak aynı lokasyonda, aynı deneyimli ekibi ile Nişantaşı Başköşe olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Başköşe Yönetimi Kurulu Başkanı Murat Ayaz öncülüğünde haftanın 7 günü saat: 12.00- 00.00 saatlerinde misafirlerini ağırlayan Nişantaşı Başköşe, Türk Anadolu mutfağının en iyi et ve kebap çeşitlerinin yanında biribirinden zengin meze alternatiflerini ve taşfırın lezzetlerini misafirlerine sunuyor.

Nişantaşı Başköşe; Kırklareli’ndeki çiftliklerinde yetişen %100 kıvırcık kuzu ve süt danası etleriyle hazırlanan özel tatları, odun fırından çıkan lahmacun ve pideleri, meşe odunu kömürüyle pişirilen et ve kebap çeşitleriyle sunduğu yemek deneyimini kusursuz hale getiriyor.

2014 yılında Tripadvisor tarafından “The Certificate of Excellence” ile ödüllendirilen Nişantaşı Başköşe , 100’den fazla çeşitten oluşan zengin kavında ödüllü şarapları da bir araya getiriyor.

Ana restoranın dışında, özel davet ve organizasyonlarınız için ayrı bir VIP odası da bulunan Nişantaşı Başköşe, catering ve paket servis hizmetleri ile bu eşsiz tatları evinize taşımaktadır.

Nişantaşı Başköşe iletişim bilgisi:

Bronz sokak. No:5, Maçka, İstanbul
(0212) 230 38 68

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT