O Eski Bayramlar Kaşıbeyaz Lezzet Grubu’nda Yaşanıyor

O Eski Bayramlar Kaşıbeyaz Lezzet Grubu’nda Yaşanıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri O Eski Bayramlar Kaşıbeyaz Lezzet Grubu’nda Yaşanıyor

Tüm aileyi, dostları bir araya getiren Ramazan Bayramı’nda Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, sizleri bayramın en lezzetli sofralarına davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 9, 2015

Güneydoğu mutfağının lezzet ustası Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, bereket ve paylaşım dolu iftar sofralarından sonra Ramazan Bayramı’nda da en özel tatlarıyla misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Bayram sabahına keyifli bir kahvaltıyla başlamak isteyen aileler, A’dan Z’ye her şeyin düşünüldüğü yöresel kahvaltı sofrasında, uzun sohbetler eşliğinde katılacakları lezzet şöleninin hiç bitmemesini isteyecekler. Ramazan Bayramı’nı keyif ve lezzet dolu bir akşam yemeğiyle sürdürmek isteyenler için de Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, bir klasik haline gelen enfes kebap çeşitlerini bayramın olmazsa olmazı geleneksel tatlılarıyla taçlandırıyor.

Ramazan Bayramı’nın vazgeçilmez tatlıları
Kaşıbeyaz Lezzet Grubu bünyesinde bulunan Kaşıbeyaz Florya, Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus ve Kaşıbeyaz Akvaryum’da bayram gününüz lezzet şölenine dönüşürken, Güneydoğu mutfağının klasikleşmiş tatlıları, baklava, katmer ve künefe damaklarınızda unutulmaz tatlar bırakacak. Kaşıbeyaz Lezzet Grubu ustalarının el marifetiyle açtığı incecik yufkaların arasına konulan bol miktarda Antep fıstığıyla veya cevizle hazırlanan baklava, hafif tadıyla da sizleri kendisine hayran bırakacak. Dilerseniz Kaşıbeyaz Baklava şubesinden de baklavanızı temin edebilir, bu enfes lezzeti evinize gelen misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Fıstığın ve kaymağın en lezzetli buluşması olan katmer ve kebap kültürünün vazgeçilmez tatlısı olan künefe de Kaşıbeyaz Lezzet Grubu’nun en lezzetli bayram sofralarında yerini alacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT