OCC’den Sevgililer Günü’ne Özel Lezzetler

OCC’den Sevgililer Günü’ne Özel Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri OCC’den Sevgililer Günü’ne Özel Lezzetler

İddialı tatları ve özgün dekorasyonuyla kahve tutkunlarının yeni buluşma noktası olan Own Coffee Company, Sevgililer Günü’nü de özel sürprizlerle kutluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 11, 2015

Konsepti ve enfes lezzetleri ile kahve severlere yepyeni bir deneyim yaşatan Own Coffee Company, Sevgililer Günü’nü özel bir mekanda özel tatlar eşliğinde kutlamak isteyen konuklarını şaşırtmaya hazırlanıyor. Own Coffee’de tarifi gizil tadı mükemmel S. Valentine Cheesecake, size ve sevgilinize özel OCC Love kahvesiyle birlikte sunulacak. Enfes tatların birleşiminden oluşan lezzet şöleni, sürpriz hediyelerle daha da renklenecek.

Nişantaşı’ndaki ilk şubesinde kahve severler ile buluşan Own Coffee’nin menüsü, farklı damak zevklerine uygun hazırlanan içecek ve yiyecek çeşitlerinden oluşuyor. Tamamen el yapımı special Cheescake'lere dünyanın en iyi kahve çekirdekleri eşlik ediyor. Nicaragua, Elsalvador, Colombia, Costarica ve daha birçok kahve çekirdekleri yerinden getirilip Bakırköy'de yer alan tesiste titizlikle işleniyor. Own Coffee Company, yoğun ilgi gören ilk şubesinin ardından Valikonağı’nda yer alacak butik şubesiyle de şubat ayında hizmet vermeye başlayacak.

Aileden gelen kahve kültürü mirasıyla yaratılan marka: Own Coffee Company
Markanın kurucusu Zeynep ve Ömer Tatar aileden gelen kahve kültürü ve damak zevkini yaratıcı fikirleri ile birleştirerek profesyonelliğe taşıdılar. Girişimci ruhlu kardeşler; Osmanlı Sarayı’na yurt dışından kahve getiren dedelerinden bugüne uzanan kahve sevgisini, evlerinde hiç eksik olmayan kahve kokusunu, şık sunumlar eşliğinde gerçekleşen sohbetleri bundan böyle OCC’de konukları ile paylaşacaklar. Herkesin güne kahve içerek keyifle başlamalarını dileyen OCC, uluslararası standartlarda en kaliteli kahve çeşitleri ile hazırlanan iddialı menüsüyle kahveseverleri lezzetin doruğuna çıkarmayı arzuluyor. OCC’nin titizlikle hazırlanan zengin içecek menüsü, sıcak ve soğuk çeşitlerden oluşuyor. Konusunda uzman ünlü isimler tarafından hazırlanan alkolsüz karışımlar, çaylar ve kokteyller de konuklara sunuluyor. Damak zevkine olduğu kadar sağılığına da düşkün olanlar için de meyve çayları hazırlanıyor.

www.owncoffeecompany.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT