Okan Bayülgen’in Objektifine Yakalanmanız An Meselesi!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Okan Bayülgen’in Objektifine Yakalanmanız An Meselesi!

Gülümseyin! Ünlü şovmen ve fotoğrafçı Okan Bayülgen, Özsüt’ün 14 Şubat 2011 Sevgililer Günü projesi için deklanşöre basıyor ve aramızdan birilerini fotoğraflıyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 14, 2011

14.02.2011

Gülümseyin! Ünlü şovmen ve fotoğrafçı Okan Bayülgen, Özsüt’ün 14 Şubat 2011 Sevgililer Günü projesi için deklanşöre basıyor ve aramızdan birilerini fotoğraflıyor! Bakarsınız, bir gün Özsüt pastanızı yerken Okan Bayülgen çıkagelir ve mutluluğun fotoğrafını çekmek için sizi seçebilir…

Dikkat! Okan Bayülgen’in objektifine yakalanabilirsiniz! Ünlü şovmen ve fotoğrafçı Okan Bayülgen, Özsüt ürünlerini tadanların yüzlerine yansıyan mutluluğu fotoğraflıyor. Fotoğrafın konu mankenleri o an orada olan insanlar, birbirinden güzel Özsüt Pastalar, rengarenk Cupcakeler ve lezzetli Dondurmalar… Bir Özsüt müdavimi iseniz ve poz vermeyi seviyorsanız sizin de Okan Bayülgen tarafından çekilmiş bir fotoğrafınız olabilir.

Bayülgen’in çektiği fotoğrafların kullanılacağı teşekkür kartı, kitap ayracı ve takvimler Özsüt şubelerinde satışa sunulacak. Elde edilen gelir ise, çocukların eğitimine katkı sağlamak amacıyla bağışlanacak. Bayülgen’e poz vererek Özsüt’ün yardım amaçlı bu projesine siz de katkıda bulunabilir, ihtiyacı olanlara sevginizi gösterebilirsiniz!

Özsüt markasının ‘sevgi ve mutluluk’ kavramlarını temel alan ‘Okan Bayülgen’in Objektifinden Özsüt’ isimli Kurumsal Sosyal Sorumluluk projesinin ilk lansmanı 14 Şubat tarihinde yapılacak.

Özsüt Şubeleri için Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT