Oktoberfest Taps Bebek`de!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Oktoberfest Taps Bebek`de!

Özel üretim biralarıyla bira severlerin değişmez adresi TAPS Bebek, Ekim ayında dünyaca ünlü bira festivali olan “Octoberfest”i kutluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 14, 2011

14.09.2011

Özel üretim biralarıyla bira severlerin değişmez adresi TAPS Bebek, Ekim ayında dünyaca ünlü bira festivali olan “Octoberfest”i kutluyor. Bavyera kostümlü kızların servis yapacağı festival boyunca çeşitli yarışmalarla eğlencenin dozu artacak.

Almanların dünyaca ünlü, bol köpüklü ve eğlenceli bira festivali “Octoberfest” Ekim ayı boyunca her Çarşamba 19:00-00:00 saatleri arasında craft bira severlerin müdavimi oldukları Taps Bebek’te kutlanacak. Bavyera kostümlü kızların servis yapacağı festival boyunca Bavyera bölgesinin özel lezzetlerini eşliğinde buz gibi özel üretim TAPS biraları yudumlanırken futbol severler bir yandan da dev ekranda maç keyfi yaşayacak.

Festival Boyunca Büyük Bira Küçük Bira Fiyatına
Festival boyunca küçük bira fiyatına satılacak olan büyük biralara, Bavyera usulü sosis, özel bilini ekmeğine Alman salatası ve karides, pane edilmiş haşhaşlı ve susamlı tavuk lolitaları gibi Bavyera bölgesine ait özel lezzetler tadılabilecek. Sosisten balığa kadar her türlü yemeğin yanında servis edilen ve bir çeşit simit olan “Pretzel” ise festivalin en özel lezzetlerinden biri olacak.

Bir litrelik Mass bardaklardaki birayı en çabuk kimin bitireceği gibi eğlenceli yarışmaların düzenleneceği festivalin katılımcılarını sürpriz hediyeler bekliyor.

Taps Bebek
Adres:
Cevdatpaşa Cad. No.119 Bebek Beşiktaş İstanbul
Tel: 0212 263 87 00
Web: www.taps.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT