Ömrünüze Ömür Katan Gül Çayı OCC’de

Ömrünüze Ömür Katan Gül Çayı OCC’de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ömrünüze Ömür Katan Gül Çayı OCC’de

OCC, yoğun ilgi gören kahve çeşitleri için iş yerlerine paket servis hizmeti de vermeye başladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 29, 2015

Kahve sektörünün yeni markası OCC (Own Coffee Company) iddialı menüsüne, sağlıklı yaşam için bitki çaylarını tercih edenler için “Gül Çayı”nı da ekledi. Paket servisini de ilk başlatan kahve markası olan OCC, zengin içecek ve yiyecek seçenekleriyle dikkat çekiyor.

İddialı menüsü ve özgün konseptiye kahve tutkunlarını kendine çeken OCC (Own Coffee Company) kahve çeşitlerinin yanı sıra bitki çaylarını da konuklarına sunuyor. Özellikle soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi bitki çayları OCC’nin gözdeleri arasında yer alıyor. OCC, tadı, aroması ile herkesi cezbeden “Gül Çayı” ile ömrünüze ömür katıyor. Gülün içerisinde bulunan antioksidan bileşenler ile yaşlanmayı önlüyor, yapılan araştırmalar kadınların ömrünü % 23 oranına kadar uzattığını gösteriyor.

OCC, yoğun ilgi gören kahve çeşitleri için iş yerlerine paket servis hizmeti de vermeye başladı. Türkiye kahve sektöründe bir ilk olan uygulama ile OCC tatlarından ofislerinde de mahrum kalmak istemeyenler sipariş verebiliyor. Başta medya kuruluşları olmak üzere yoğun çalışan, ofisten çıkamayan ama keyifli bir mola vermek isteyenler OCC’nin kahveleriyle enerji doluyor.

OCC’nin menüsü, farklı damak zevklerine uygun hazırlanan içecek ve yiyecek çeşitlerinden oluşuyor. Farklı ülkelerden özenle seçilerek getirilen kahve çekirdekleri, Bakırköy’de bulunan kahve kavurma tesisinde işleniyor ve yine buradaki laboratuvarda yeni tatlar geliştiriliyor.

Aileden gelen kahve kültürü mirasıyla yaratılan marka: Own Coffee Company
Markanın kurucusu Zeynep ve Ömer Tatar aileden gelen kahve kültürü ve damak zevkini yaratıcı fikirleri ile birleştirerek profesyonelliğe taşıdılar. Girişimci ruhlu kardeşler; Osmanlı Sarayı’na yurt dışından kahve getiren dedelerinden bugüne uzanan kahve sevgisini, evlerinde hiç eksik olmayan kahve kokusunu, şık sunumlar eşliğinde gerçekleşen sohbetleri bundan böyle OCC’de konukları ile paylaşacaklar. Herkesin güne kahve içerek keyifle başlamalarını dileyen OCC, uluslararası standartlarda en kaliteli kahve çeşitleri ile hazırlanan iddialı menüsüyle kahve severleri lezzetin doruğuna çıkarmayı arzuluyor. OCC’nin titizlikle hazırlanan zengin içecek menüsü, sıcak ve soğuk çeşitlerden oluşuyor. Konusunda uzman ünlü isimler tarafından hazırlanan alkolsüz karışımlar, çaylar ve kokteyller de konuklara sunuluyor. Damak zevkine olduğu kadar sağılığına da düşkün olanlar için de meyve çayları hazırlanıyor.

www.owncoffeecompany.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT