Ouzo Roof Restaurant'da Müzik Ziyafeti

Ouzo Roof Restaurant'da Müzik Ziyafeti

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ouzo Roof Restaurant'da Müzik Ziyafeti

Ouzo Roof Restaurant, Kalamış Live konseptiyle usta sesleri bir araya getiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 18, 2019

Executive Şef Mehmet Yalçınkaya’nın, Ege ve Mezopotamya bölgesine ait yöresel ve Mezopotamya bölgesine ait yöresel ürünlerle hazırlanan keşif lezzetleri Ouzo Roof Restaurant’ta marina manzarasına karşı modern sunumlarla bir araya geliyor.

Müzik ve Eğlence Bir Arada: Kalamış Live
Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de, her Cumartesi, muhteşem deniz manzarasına sahip Jigger Roof Bar’da cazın eğlenceli yüzü “Taylan Erler & İstanbul Jazz Band”i dinleyebilirsiniz. Taylan Erler’in şarkılarına eşlik etmek ve stand-up tadında interaktif gösterisine izlemek istiyorsanız Jigger Roof’ı ajandanıza kaydetmelisiniz.

Alex ile 90'lar Yolculuğu ve Karşı Kıyılar
“Kalamış Live” konseptinde, her Cuma sahne alacak ünlü isimlerden biri de eğlenceli Türkçe pop şarkılarla dolu repertuvarıyla Alex. Çok Zor, Alextronika, İz albümlerinin yanı sıra Şubat’ın ilk haftası piyasaya çıkacak olan Bye Bye adlı bir de single’ı olan Alex; rock’tan caza, Yunan şarkılarından Türkçe pop müziğe uzanan repertuvarıyla Anadolu Yakası’nın gecelerini renklendirecek! Alex, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in terasında hizmet veren “Ouzo Roof Restaurant”ta.

Yorgo Eşliğinde Komşu'nun Şarkıları
“Ouzo Roof Restaurant”, ünlü Grek müzisyen Yorgo’nun eşsiz performansıyla da misafirlerini ağırlıyor. Kalamış Live konseptinde, her Cumartesi Grek müzisyen Yorgo’nun eşliğinde, “Komşu” nun ezgileriyle buluşmak için adresiniz; “Ouzo Roof Restaurant” olmalı.

Işıltılı marina manzarası ve Ege’nin iki yakasını bir araya getiren yorum mutfağı ile Anadolu Yakası’nın gözde mekanlarından Ouzo Roof Restaurant ile Jigger Roof Bar, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de.

“Kalamış Live” akşamlarında buluşalım!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT