Ouzo Roof Restaurant’ın Menüsü Yenilendi

Ouzo Roof Restaurant’ın Menüsü Yenilendi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ouzo Roof Restaurant’ın Menüsü Yenilendi

Sahne şovları ile izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatan Grek müzisyen YORGO ise Cuma ve Cumartesi akşamları Atina’dan İstanbul’a uzanan bir köprü görevi üstlenmeyi sürdürüyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 23, 2016

Şehrin Göbeğinde Yunan Esintisi

Anadolu Yakası’nın en keyifli manzarasına sahip, modern konseptli balık restoranı OUZO Roof Restaurant’ın menüsü, ödüllü şef Mehmet Yalçınkaya tarafından yeniden yorumlandı. Kendinizi Ege kıyılarında hissedeceğiniz restoranda sadece Yunan Adaları’nda tadına bakabileceğiniz mucizevi lezzetler sunuluyor. OUZO Roof Restaurant, Ege lezzetlerinin yanı sıra Çarşamba’dan Cumartesi’ye Greek Geceleri’nin eğlencesini Kalamış’a taşıyor.

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in terasında hizmet veren Anadolu Yakası’nın lezzet noktası “OUZO Roof Restaurant” yenilenen menüsü ve sınırsız eğlencesi eşliğinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Şef Mehmet Yalçınkaya’nın yorum lezzetleri
Akdeniz kıyılarının, Ege’nin ve Yunan Adaları’nın özgün lezzetleri Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel ve OUZO Roof Restaurant'ın başarılı şefi Mehmet Yalçınkaya’nın mutfağında yeniden yorumlandı. OUZO yenilenen menüsünde başlangıç olarak Konya’dan getirtilen Obruk Peyniri, Ege Denizi’nden getirtilen midyelerle hazırlanan Midye Pilaki, ve sadece Kalamış’ta tadına bakabileceğiniz Firik ve Manca sunuluyor. Ana menüde ise 7 çeşit otla zenginleştirilen “Ege otlarıyla karides”, sadece Santorini Adası’nda tadılabilecek “fava üzerinde ahtapot”, biberiye, fesleğen, tarhanayla mayalanmış, zeytintiği baharatla tatlandırılan ev yapımı ekmekler, geleneksel tekniklerle tatlandırılmış “sakızlı ahtapot”, confi tekniğiyle pişirilmiş yerel ördek, arıtılmış deniz suyuyla yapılmış çorbalar ve daha birçok lezzetin tadına bakmak mümkün. OUZO’nun tatlı menüsünde ise dikkat çeken lezzetlerin başında lavantalı muhallebi ve bal & tarçınla tatlandırılarak viski enjekte edilen keçiboynuzu mousse geliyor. Ödüllü şef tüm sunumlarını ise özel olarak hazırlattığı, el yapımı taş tabaklarda yapıyor.

Haftanın 4 Günü Anadolu Yakasında Eşsiz Eğlence
OUZO Roof Restaurant sadece lezzetleriyle değil eğlencesiyle de misafirlerini Ege kıyılarına renkli bir serüvene çıkartıyor. Konuklar Çarşamba’dan Cumartesi’ye haftanın dört akşamında canlı müzik ile keyifli vakit geçiriyor. Her Çarşamba güçlü sesiyle kendisine hayran bırakan Pelin yunan şarkılarına yorumlarken, her Perşembe Sanem ve orkestrasıysa 90’lar, 80’ler ve 70’lerin unutulmaz şarkılarını ışıltılı marina manzarına karşı seslendiriyor.

Sahne şovları ile izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatan Grek müzisyen YORGO ise Cuma ve Cumartesi akşamları Atina’dan İstanbul’a uzanan bir köprü görevi üstlenmeyi sürdürüyor.

Adres: Fener Kalamis Caddesi 38 – Kalamış İstanbul
Rezervasyon: (0216) 400 00 30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT