Özel Anlar ve Özel Tatlar Şehrin Merkezinde

Özel Anlar ve Özel Tatlar Şehrin Merkezinde

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özel Anlar ve Özel Tatlar Şehrin Merkezinde

Farklı iftar alternatifleri sunan Gurme İftar Menüsü, More İftar Menüsü ve Paket iftar menüsü seçenekleri, 40,- TL’den başlayan uygun fiyatlarla sizlere sunuluyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 26, 2014

Ramazan’da fark yaratan eşsiz lezzetler Midtown Hotel ödüllü aşçıları tarafından sizler için hazırlanıyor. Zengin Ramazan menülerimiz şehrin merkezinde sizleri bekliyor.

Siz de şirketiniz, misafirleriniz ya da özel iftar davetleriniz için Midtown Hotel’i tercih ederek, hep birlikte Ramazan’nın tadına varın. Geleneksel iftar tabağı, ayran ile pişirilmiş kuzu tandır ve ısırgan otlu börek, ananaslı güllaç rulo gibi eşsiz tatlar, 27 Haziran – 27 Temmuz tarihleri arasında Ramazan boyunca Midtown Hotel’de. Üstelik, paket servis menü ile bu unutulmaz lezzeti, bulunduğunuz yerlere de taşıyabilirsiniz.

Farklı iftar alternatifleri sunan Gurme İftar Menüsü, More İftar Menüsü ve Paket iftar menüsü seçenekleri, 40,- TL’den başlayan uygun fiyatlarla sizlere sunuluyor.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için + 90 212 361 67 67 numaralı telefonu arayabilir ya da www.midtown-hotel.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ramazan2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT