Özel Anların Buluşma Noktası: La Mia Luce

Özel Anların Buluşma Noktası: La Mia Luce

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özel Anların Buluşma Noktası: La Mia Luce

Suadiye’de, sessiz ve sakin kalabilmiş ödüllü İtalyan restoranı La Mia Luce, özel günlerin de vazgeçilmez adresleri arasında yer alıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 29, 2018

Lezzet tutkunlarının vazgeçilmez mekânı La Mia Luce, menüsünde bulundurduğu İtalyan mutfağının en özel spesiyalleri, yeşil ve ahşabın hakim olduğu ambiyansı ile misafirlerinin özel anlarını taçlandırmaya devam ediyor. İstanbul’un en önemli lezzet duraklarından birisi olan ödüllü İtalyan restoranı öğlen ve akşam yemeklerinin yanı sıra doğum günü, yıl dönümü, kutlamalar, özel yemekler, gurme lezzetler, şarap, viski ve kokteyl tadımları gibi birçok etkinliğe de ev sahipliği yapıyor.

İtalyan Hükümeti tarafından İstanbul’un en iyi İtalyan restoranı seçilerek, “Ospitalità Italiana” ödülü alan La Mia Luce, Suadiye’nin gizli bahçesindeki keşfi olarak dikkat çekiyor. Lezzet ve kaliteyi bir arada sunan mekân, geleneksel yöntemlerle pişirilen menüsü, zengin şarap seçenekleri, ünlü İtalyan başlangıçları ve tatlıları ile konuklarını lezzet dolu unutulmaz bir geceye davet ediyor.

Davet ve Kutlamaların Ödüllü Adresi
Kuruluşundan bu yana İstanbul’un en gözde semtlerinden Suadiye’de, sessiz ve sakin kalabilmiş ödüllü İtalyan restoranı La Mia Luce, özel günlerin de vazgeçilmez adresleri arasında yer alıyor. 140 kişilik kapasitesi ile iş yemeklerinden, özel davetlere ve yıldönümlerine kadar farklı organizasyonlara ev sahipliği yapan restoran keyifli bahçesiyle de unutulmaz anlar yaşanmasını vaat ediyor.

İtalyan ve dünya müzikleri ile beraber konuklarına eşsiz zaman ve lezzet deneyimi yaşatan La Mia Luce, yerli ve yabancı markalardan oluşan zengin şarap menüsüyle geniş bir seçim yelpazesi sunuyor.

İtalyan Lezzetli Davetlerin Mekânı
Menüsünde yer alan özel reçeteli tatları ile misafirlerine keyifli bir akşam yaşatmaya devam ediyor. İtalyan mutfağının olmazsa olmazlarından et yemekleri ile davetlere tat katan La Mia Luce, özel marine edilmiş dana bonfile madalyonun porcini mantarıyla enfes buluşması ile hazırlanan Filetto Ai Porchini en bilindik geleneksel İtalyan lezzetleri arasında yer alıyor. Dömi-glas sosla servis edilen Filetto Ai Porchini ise davetlerin vazgeçilmez lezzeti oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT