Özel Menüsü ve Keyifli Atmosferi ile Bir Numaralı Tercih

Özel Menüsü ve Keyifli Atmosferi ile Bir Numaralı Tercih

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özel Menüsü ve Keyifli Atmosferi ile Bir Numaralı Tercih

La Petite Maison, misafirlerinin öğle yemeklerinde daha rahat ve hızlı seçim yapabilmeleri adına özel olarak hazırladığı “Power Lunch” menüsünü sunmaya başladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 19, 2018

Güney Fransa ve Akdeniz mutfağından lezzetleri, modern ve yaratıcı sunumlarla birleştiren La Petite Maison, misafirlerinin öğle yemeklerinde daha rahat ve hızlı seçim yapabilmeleri adına özel olarak hazırladığı “Power Lunch” menüsünü sunmaya başladı.

İstinyePark’ta yer alan konumu ve keyifli atmosferi ile öğle saatlerinde iş dünyasının tercihi olan La Petite Maison iki farklı alternatif ile hazırladığı özel menüsü ile toplantılı öğle yemeklerine lezzet katıyor.

La Petite Maison Executive Şefi Moreno Polverini’nin hazırladığı “Power Lunch” menüsü “Earth” ve “Sea” konsepti ile iki farklı alternatif sunuyor. Öğle yemeğine uygun hafif lezzetler ile hazırlanan menüde Burrata, Carpaccio, Kinoa Salatası, Karides ve Kalamarlı Makarna, Fırında Somon, Limon ile Marine Edilmiş Fırında Körpe Piliç gibi La Petite Maison’un özel lezzetlerinin yanı sıra Elmalı Tart, Sorbe ve Dondurma gibi tatlı seçenekleri de sunuluyor.

La Petite Maison, misafirlerini hafif ve damak zevklerine uygun olarak alternatifli olarak seçebilecekleri “Power Lunch” menüsü ile öğle yemeklerinde buluşmaya davet ediyor.

La Petite Maison öğle yemekleri için hazırladığı özel menüsünü hafta içi her gün 12.00-15.00 saatleri arasında sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT