Özsüt Karaorman Vişne ile Damaklarda İz Bırakıyor

Özsüt Karaorman Vişne ile Damaklarda İz Bırakıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt Karaorman Vişne ile Damaklarda İz Bırakıyor

Özsüt Karaorman Vişne, tadıyla olduğu kadar rende çikolata ve vişne parçalarından oluşan sunumuyla da göz kamaştırıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 2, 2021

Yoğun çikolata ve mayhoş vişnenin birleşiminden doğan enfes lezzetle damaklarda iz bırakan Özsüt Karaorman Vişne, lezzetiyle olduğu kadar rende çikolata ve vişne parçalarından oluşan sunumuyla da göz kamaştırıyor. Özsüt, özel ve güzel anların olmazsa olmazı Özsüt Karaorman Vişne pastasını Nisan ayında 105 TL’ye sunarak gönülleri fethediyor.

Birbirinden güzel ve özel lezzetleriyle küçük büyük herkesin gönlünde taht kuran Özsüt, imza lezzetlerinden olan Karaorman Vişne ile ayların en güzeli olan Nisan’da tatlı severleri kalbinden vuruyor. Ayın ürünü uygulamalarıyla, en sevilen tatlılarını cazip fiyatlarla lezzet tutkunlarının beğenisine sunan Özsüt’te Nisan ayının parlayanı Karaorman Vişne Pasta oluyor.

Yoğun çikolata ve mayhoş vişnenin birleşiminden doğan enfes lezzetle tadanların damağında iz bırakan Özsüt Karaorman Vişne, tadıyla olduğu kadar rende çikolata ve vişne parçalarından oluşan sunumuyla da göz kamaştırıyor.

Vişneli şurup ile nemlendirilmiş kakaolu kek katları arasındaki enfes çikolata mus, özel Özsüt kreması ve mayhoş vişne taneleriyle Özsüt müdavimlerinin olmazsa olmazı olan bu benzersiz lezzet, Nisan ayı itibariyle 105 TL olan fiyatıyla da sofralara bahar havası estiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT