Özsüt`te Bu Yaz Çok Serin Geçecek!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt`te Bu Yaz Çok Serin Geçecek!

Kup çeşitleri de Özsüt’ün menüsünün kalp çalan tatlarından... “Kup Menta”, “Kup Balbadem”, “Kup Akdeniz”, “Kup Çilek”, “Kup Vanilya”, “Kup Sundae”, “Kup Muz” ve “Kup Karamel” taze içerikleriyle lezzet avcılarının bu yaz da vazgeçemediği çeşitlerden olacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 29, 2012

29.05.2012

Özsüt, yeni tatlar eklediği dondurma menüsüyle bunaltıcı sıcakların etkisini azaltacak. Günlük taze çiftlik sütü ve tadına doyulmaz içeriklerin enfes birleşiminden oluşan Özsüt dondurmalarının arasında bu yaz, “Profiterollü” ve “Sütlaçlı” da bulunuyor.

Özsüt, dondurma menüsüyle bu sene de yazın en güzel renklerini oluşturacak. Eklenen yeni çeşitlerle rüya gibi anlar yaşatacak olan Özsüt dondurmaları, taze günlük çiftlik sütünden yapılırken; çikolatalı dondurmalarda dünyada gurmelerin tercihi olan Valrhona markalı çikolatalar, meyveli dondurmalarda da mevsiminde dalından koparılmış taze içerikler kullanılıyor.

Özsüt’ün 2012 yazına damga vuracak olan yeni dondurma çeşitlerinden ikisi tatlı tutkunlarının aşina olduğu lezzetler: “Sütlaçlı” ve “Profiterollü”... Özsüt’ün 74 yıllık klasiklerinden olan sütlaç ve Valrhona çikolatalarıyla hazırlanan profiterol, bu yaz serinletici tatlar olarak dondurma tutkunlarının karşısına çıkacak.

Bunların dışında çikolatanın cazibesi de Özsüt dondurmaları arasında kendine yer bulacak. “Jivara Sütlü Çikolata” ve “Tropilia Bitter Çikolata”, çikolata ve günlük sütün leziz birlikteliğini hissettirecek yeni çeşitlerden olacak.

Özsüt, dondurmada hafif bir lezzet arayanları da unutmadı. Yeni çeşitler arasında bulunan “Çilekli Yoğurtlu”, taze çileğin doğallığını leziz yoğurt tadıyla bir araya getirirken hem keyifli hem de sağlıklı bir seçenek sunuyor. Ayrıca “Yoğurtlu” seçeneği de serinleten yeni lezzetler arasında yerini alıyor.

Kup çeşitleri de Özsüt’ün menüsünün kalp çalan tatlarından... “Kup Menta”, “Kup Balbadem”, “Kup Akdeniz”, “Kup Çilek”, “Kup Vanilya”, “Kup Sundae”, “Kup Muz” ve “Kup Karamel” taze içerikleriyle lezzet avcılarının bu yaz da vazgeçemediği çeşitlerden olacak.

Tüm bunların yanı sıra Özsüt’ün klasik dondurma lezzetleri; Kaymaklı, Süper Vanilya, Nane, Fıstık, Üzüm&Ceviz, Krokan, Karamel, Sakız, Karadut, Frambuaz, Çilek, Limon, Kavun, Vişne, Mandarin, Limetta ve Light da bu yaz yine dondurma severlerin karşısına çıkacak.

Özsüt, sevdiklerinizle sıcak bir yaz gününde keyifli bir ortamda buluşmak ve “gerçek” dondurma lezzetiyle tanışmak için yeni dondurma menüsüyle sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT