Özsüt´ten Aşk Kadar Lezzetli Bir Pasta: ´Aşkın Tadı`

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt´ten Aşk Kadar Lezzetli Bir Pasta: ´Aşkın Tadı`

Özsüt’ün 2011 Sevgililer Günü’ne özel pastası “Aşkın Tadı” ile sevenlerin kalbi daha hızlı atacak. “Aşkın Tadı” pastası kalp şeklindeki tasarımı ve muhteşem lezzetiyle dikkat çekiyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 14, 2011

Özsüt’ün 2011 Sevgililer Günü’ne özel pastası “Aşkın Tadı” ile sevenlerin kalbi daha hızlı atacak. “Aşkın Tadı” pastası kalp şeklindeki tasarımı ve muhteşem lezzetiyle dikkat çekiyor. İki kişilik bu özel pastada çikolatalı kek, Fransa’nın en seçkin çikolata markası Valrhona’nın bitter çikolatası ile hazırlanan krema ve frambuazlı parfe kullanılıyor.

Üst süslemesi ise günün anlam ve önemine uygun olarak kırmızı jöle, kalpli çikolata ve gümüş renkli inciler ile yapılıyor. Frambuaz ve çikolatanın muhteşem uyumunun sergileyen “Aşkın Tadı”, 16,90 TL’den satışa sunuluyor.

Sadece Sevgilinize ve Size Özel
Özsüt, Sevgililer Günü’nü sevgi ve aşk dolu bir pastayla tatlandırıyor. Özsüt’ün “Aşkın Tadı” adını taşıyan kalp şeklindeki bu özel pastası, çikolata ve frambuazın uyumlu birlikteliği sonucu ortaya çıktı.

Özsüt, sevgililerin karşısına aynı zamanda özel kutulu kalp şeklindeki çikolataları ile çıkıyor.

Özsüt’ün Sevgililer Günü’ne özel tasarlanan pasta ve çikolataları çok zarif ve lezzetli bir hediye alternatifi oluşturuyor. Ayrıca sevgiliye alınan hediyeyi bir kutu çikolata veya pasta ile tamamlamak da güzel bir jest yapmak isteyenlerin tercihi oluyor.

Özsüt Şubeleri için Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT