Özsüt’te Sürpriz Lezzetler Dönemi Devam Ediyor

Özsüt’te Sürpriz Lezzetler Dönemi Devam Ediyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt’te Sürpriz Lezzetler Dönemi Devam Ediyor

Mutluluk tadında lezzetlerin yaratıcısı Özsüt, maharetli ustalarının Ocak ayı için hazırladıkları çok tatlı sürprizlerle yılın ilk günlerine merhaba diyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 2, 2019

Tüm Özsüt şubelerinde lezzet tutkunları ile buluşmayı bekleyen İncir Uyutması, Salep Düşü ve Böğürtlen Neşesi tatlı keyfini bambaşka bir boyuta taşıyor. Her ay menüsünde olmayan özel lezzetlerle ve yeni fırsatlarla misafirlerine keyifli anlar yaşatan Özsüt, iddialı tatlarla Ocak ayına mutluluk katacak.

Türk ve dünya mutfaklarından birbirinden özel tatlar sunan Özsüt, yepyeni ürünler ve lezzet fırsatlarıyla müdavimlerini şaşırtmaya devam ediyor. Ocak ayı boyunca Özsüt menüsünde yer alacak bu ayın yepyenisi İncir Uyutması, Özsüt ustalarının ellerinde yeniden hayat bulan unutulmaz lezzeti ile damakları şenlendiriyor. Ayın lezzet fırsatları, Salep Düşü ve Böğürtlen Neşesi ise sadece mükemmel lezzet uyumlarıyla değil, canlı görünümleri ve şık dekorları ile daha ilk bakışta kendilerine hayran bırakıyor.

Ayın yepyenisi: İncir Uyutması
Hem tanıdık hem çok farklı bu lezzet, incirin yoğun tadı ile cevizin sıcaklığını birleştirirken; sunumuyla da hem göze hem damağa hitap ediyor. Tatlıların lezzeti ve dokusunu vermek için içine katılan, doğal çiftlik sütü ve pirincin özel değirmende öğütülmesiyle elde edilen sübye ile doygun bir kıvama ulaşan bu özel tatlı, Ocak ayına özel fiyatıyla 15 TL’ye satışa sunuluyor.

Ayın lezzet fırsatları: Salep Düşü ve Böğürtlen Neşesi
Uyum konusunda kendini çoktan kanıtlamış çikolata ve böğürtlen ikilisi, bu tarif ile lezzeti bambaşka bir noktaya taşıyor. Böğürtlenle birleşen krema ve çikolata lezzeti ile ağızda yumuşak bir tat bırakan bu pasta, her çatalda ayrı bir şölen yaşatıyor.

Özsüt ustalarının ellerinden çıkan Salep Düşü, sade kek katları arasında yer alan salepli krema ve tarçın ile soğuk aylarda içinizi ısıtacak bir lezzet sunuyor. Pastanın dekorunda kullanılan mısır boncuk ve çubuk tarçın ile yaratılan sade şıklık, ilk görüşte içinizi sevgi ile dolduruyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT