Özsüt’ten Ağustos Ayına Özel Lezzet: Meyveli & Dondurmalı Pasta

Özsüt’ten Ağustos Ayına Özel Lezzet: Meyveli & Dondurmalı Pasta

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt’ten Ağustos Ayına Özel Lezzet: Meyveli & Dondurmalı Pasta

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt’ün her ay merakla beklenen yeni tatlıları belli oldu: Meyveli dondurmalı pastalar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 11, 2016

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt’ün her ay merakla beklenen yeni tatlıları belli oldu: Meyveli dondurmalı pastalar. Sadece Ağustos ayında sunulacak pastalar, taze meyveler ve geleneksel Özsüt dondurmasının eşsiz uyumuyla, hafif ve serinletici lezzetler arayanların ilk tercihi olacak.

Anadolu’nun dört bir yanında dalından toplanmış taze meyveler, günlük çiftlik sütüyle hazırlanan geleneksel dondurma, tazecik kek katlarıyla pastalar… Maharetli ustalar bu özel lezzetleri bir araya getirdi ve ortaya sıcak yaz günlerinde Özsüt misafirlerinin damağında şölene dönüşecek tatlar ortaya çıktı.

Sade kek katları arasında ananas, şeftali, armut, muzla hazırlanan özel meyveli dondurma ve taze mevsim meyveleri süslemesiyle Meyve Bahçesi Dondurmalı Pasta; kavunlu dondurma, çilek sorbe katları arasında sade kek katları ve taze çilek süslemesiyle Kavunlu Çilekli Dondurmalı Pasta, serinletici tatları ile Özsüt misafirlerine şehrin ortasında bile yazı yaşatacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT