Özsüt’ten Bahara Tatlı Başlangıç

Özsüt’ten Bahara Tatlı Başlangıç

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt’ten Bahara Tatlı Başlangıç

Özsüt, yerel ve doğal ürünler kullanarak hazırladığı lezzetlerle damaklarda enfes bir tat bırakıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 28, 2018

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, yerel ve doğal ürünler kullanarak hazırladığı lezzetlerle damaklarda enfes bir tat bırakıyor. Mandalina ve Antep fıstığının şaşırtıcı uyumundan doğan Mandalina Fıstık Mini Pasta, brownie’nin karamel ve beyaz çikolatayla buluştuğu Karamello ve çay saatlerinin vazgeçilmezi Bademli Crumble ile Özsüt, misafirlerinin en keyifli anlarına eşlik etmeyi sürdürüyor.

Yerel ve doğal ürünler ile birbirinden özgün tarifler hazırlayan Özsüt, baharı pasta ve crumble ile karşılayarak hem damaklara hem de gözlere hitap ediyor.

Mandalina suyuyla ıslatılmış taptaze sade kek katlarının arasında mandalina ve Antep fıstığı ile hazırlanmış krema… Mandalina Fıstık Mini Pasta, bu iki lezzetin şaşırtıcı uyumuyla hayranlık uyandırıyor. Fildişi çikolata sosu ve rende çikolata ile kaplanan beyaz renkte pastanın göz alıcı görünümü ise mandalina ve Antep fıstığı ile yapılan minik dokunuşlardan geliyor.

Soğuklarıyla ünlü Mart ayında içleri ısıtmanın en iyi yollarından biri karamel. Özsüt’ün leziz pastası Karamello, beyaz çikolata ve karamelle hazırlanmış brownie ile kakaolu kek katları arasındaki karamelli musu buluşturuyor. Bu eşsiz pastanın yanına ise Özsüt’ün leziz espressosu çok iyi gidiyor.

Özsüt’te çay saatleri Bademli Crumble ile tatlanıyor. Sable hamuru üzerindeki sade keki marzipan (badem ezmesi) ile harmanlayan lezzetin üst süslemesinde de yine mis kokulu marzipan kullanılıyor.

Özsüt’ün tüm ürünlerinde olduğu gibi hiçbir koruyucu katkı maddesi içermeyen Mandalina Fıstık Mini Pasta 15 TL, Karamello 14,5 TL, Bademli Crumble ise 9 TL porsiyon fiyatıyla satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT