Günlük çiftlik sütüyle ıslatılmış yaprakların arasında kaymak, badem, fındık ve cevizi buluşturan Kaymaklı Güllaç, iftar yemeklerini en hafif ve leziz şekilde sonlandırmamızı sağlıyor.
Geleneksel mutfak sırlarını günümüze taşıyan Özsüt, Ramazan ayının vazgeçilmez lezzeti güllacı, her yıl olduğu gibi sofralarımızın baş tacı yapıyor. Günlük çiftlik sütüyle ıslatılmış yaprakların arasında kaymak, badem, fındık ve cevizi buluşturan Kaymaklı Güllaç, iftar yemeklerini en hafif ve leziz şekilde sonlandırmamızı sağlıyor.
Ramazan ayının en tatlı anı geldi, beyaz görüntüsüyle içimizi açan güllaç sofralarımızı süslemeye başladı. 15. yüzyılda girdiği Saray mutfağından günümüze uzanan ve Özsüt yorumuyla eşsiz bir lezzete kavuşan Kaymaklı Güllaç, ‘bir yıl boyunca beklediğimize değdi’ dedirtiyor!
Günlük ve en taze çiftlik sütüyle ıslatılmış yaprakların kaymak, badem ve ceviz ile lezzetlendirildiği Kaymaklı Güllaç, ferahlatıcı tadını ise limon rendesinden alıyor. Bu hafif ve leziz tatlıya son dokunuş da, Antep fıstığı ve kiraz şekeriyle yapılıyor.
Ramazan ayı boyunca Özsüt misafirleriyle buluşacak Kaymaklı Güllacın porsiyonu 11 TL’den satışa sunuluyor.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.