Özsüt’ten Bir Top Dolusu Mutluluk!

Özsüt’ten Bir Top Dolusu Mutluluk!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt’ten Bir Top Dolusu Mutluluk!

Dalından toplanan meyvelerin günlük ve en taze çiftlik sütüyle buluştuğu 19 çeşit Özsüt dondurması, Türk damak tadına uygun geleneksel sert yapısıyla sıcak yaz günlerine keyif katıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 4, 2017

Klasikten vazgeçmeyenlere çikolata - kaymak, meyve severlere çilek - kavun, sıra dışı lezzetlerin peşinde koşanlara nane, sakız, bal badem veya üzüm ceviz… Dalından toplanan meyvelerin günlük ve en taze çiftlik sütüyle buluştuğu 19 çeşit Özsüt dondurması, Türk damak tadına uygun geleneksel sert yapısıyla sıcak yaz günlerine keyif katıyor.

Çocukken asla yemediğimiz birçok lezzet, yaşımız ilerledikçe sofralarımızın baş tacı olabiliyor. Ancak bunun bir istisnası var: Dondurma! Büyük küçük herkesin sevgilisi dondurma, özellikle bu sıcak yaz günlerinde Özsüt yorumuyla birlikte hepimizin favorisi. Türk damak tadına uygun, geleneksel sert yapıdaki Özsüt dondurmalarının lezzeti, Anadolu’nun dört bir yanında dalından toplanmış meyvelerden geliyor. Tire’nin karadutu, Emiralem’in çilekleri, Uludağ’ın tertemiz havasında yetişen frambuazlar, Akdeniz’in sıcacık güneşiyle büyüyen limonlar, günlük ve en taze çiftlik sütüyle buluşuyor. 19 çeşit Özsüt dondurmasında, hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmıyor.

Özsüt menüsündeki dondurma çeşitleri; karadut, çikolata, Antep fıstığı, üzüm ceviz, krokan, bal badem, muz, karamel, limetta, kaymak, süper vanilya, vişne, limon, çilek, kavun, nane, frambuaz, sakız olarak sıralanıyor. Enerjisi yüzde 30 azaltılmış light dondurma ise formuna dikkat edenlerin gözdesi.

Çocuklara özel Yuppi
Kalsiyum, protein, fosfor ve vitaminler bakımından zengin Özsüt dondurması, özellikle çocukları süt ürünleri ve meyve tüketmeyen ebeveynlerin en büyük yardımcısı oluyor. Çocukların bayıldığı dondurma, Özsüt’te özel dekorlu çıtır çıtır kornet kapta, seçilen üç çeşitle birlikte servis ediliyor.

Dondurmalar bu tatlılara çok yakışıyor!
Yazın favorisi dondurmalar, Özsüt’ün sütlü tatlıları ve pastalarına da çok yakışıyor. Keşkülden sütlaca, trileçeden sufleye Türk ve dünya mutfağından tatlılar, bir top dondurmayla eşsiz bir uyum yakalıyor. Yaza özel dondurmalı pastalar da, Özsüt’ün soğuk kahveleriyle birlikte sıcak günlerde serinletici lezzetler arayanlara keyif veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT