Özsüt’ten Çocukların Yüzünü Güldüren Tatlar

Özsüt’ten Çocukların Yüzünü Güldüren Tatlar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt’ten Çocukların Yüzünü Güldüren Tatlar

Özsüt, çocuklar için sunduğu dört farklı lezzetle minik misafirlerini sevindiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 15, 2019

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, çocuklara özel lezzetleriyle minik müdavimlerinin yüzünü güldürüyor. Maharetli ustaların elinden, çocuklara özel tasarımlarla çıkan Gülücük, Kış Güneşi, Teddy ve Bunny’de her Özsüt lezzetinde olduğu gibi doğal içerikli ürünler kullanılıyor.

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, çocuklar için hazırladığı özel tatlarla minik misafirlerinin yüzüne gülücükler konduruyor. Özsüt’ün maharetli ustalarının elinde birbirinden özel tasarımlara dönüşen tatlılar, lezzetleri ve görünümleriyle miniklerin kalbini kazanırken, ebeveynler ise çocuklarına doğal içerikli ürünler sunmanın keyfini yaşıyor.

Taptaze kakaolu kekin muzlu mus, çikolatalı fındık krema ve çikolatalı mus ile buluştuğu Gülücük pastanın üzerinde, ilhamını çocuklardan alan büyük bir gülen yüz tasarımı yer alıyor. Minik lezzet tutkunları için özenle hazırlanan Kış Güneşi ise, kakaolu kek katları arasındaki mus, dekorundaki renkli şekerler ve sarı zemin üzerindeki gülen yüzüyle çocukların içini ısıtıp damaklarını şenlendiriyor.

Oyuncak bir ayıdan esinlenilerek tasarlanan Teddy, yalnızca içerisindeki taptaze kakaolu keki, çikolatalı mus ve muz karışımıyla değil, bir oyuncağı andıran sevimli yüzüyle de çocukların dikkatini üzerinde topluyor. Bu eşsiz lezzetin dekorundaki püskürtme çikolatası ise Teddy’yi adeta sarmalayarak çocukların iştahını kabartıyor.

Teddy, çikolatasından gelen kahve rengiyle çocukların içini neşeyle doldururken, ilhamını beyaz bir tavşandan alan Bunny de bembeyaz süslemesi ve sevimli suratıyla minik Özsüt müdavimlerine göz kırpıyor.Sade keke eşlik eden beyaz çikolatalı musu, taptaze çileğiyle enfes bir tat sunan Bunny, dekorundaki püskürtme beyaz çikolatasıyla çocukların hem gözlerine hem de damaklarına hitap ediyor.

Özsüt’ün minik misafirlerini, hem tadına doyamayacakları hem de hem de yerken çok eğlenecekleri enfes tatlar bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT