Özsüt’ten İçinizi Isıtacak Lezzetlerle Dolu Kış Menüsü!

Özsüt’ten İçinizi Isıtacak Lezzetlerle Dolu Kış Menüsü!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt’ten İçinizi Isıtacak Lezzetlerle Dolu Kış Menüsü!

Özsüt’ün maharetli ustaları tarafından hazırlanan ve merakla beklenen kış menüsü, geleneksel tariflerin yanı sıra deneyenlerin vazgeçemeyeceği yepyeni lezzetlerle dopdolu.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2021

Özsüt, bu kış içinizi ısıtacak yepyeni lezzetlerle geliyor. Özsüt’ün maharetli ustaları tarafından hazırlanan ve Kasım ayı itibari ile misafirlerinin beğenisine sunulacak olan yeni kış menüsü, 83 yıllık geleneksel tariflerin yanı sıra deneyenlerin vazgeçemeyeceği yepyeni lezzetlerle dopdolu… Kestaneli Magnolia, Balkabaklı Bardak Pasta gibi kışa özel tatların yer aldığı menüde, Özsüt’ün geçmiş menülerinden geri gelen efsane pastaları ile beraber birbirinden leziz yeni pasta çeşitleri bulunuyor. Özsüt merakla beklenen kış menüsü ile, kışın tadını çıkarmak isteyen misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

Mutluluk tadında lezzetlerin yaratıcısı Özsüt, içinizi ısıtacak yepyeni lezzetlerle kışa merhaba diyor. Geleneksel Osmanlı tatlıcılığının sırlarını, modern ve köklü Fransız pastacılık anlayışıyla bütünleştiren Türkiye’nin 83 yıllık markası, Kasım ayından itibaren misafirlerini yeni kış menüsüyle ağırlıyor.

Özsüt’ün maharetli ustaları tarafından hazırlanan ve merakla beklenen kış menüsü, geleneksel tariflerin yanı sıra deneyenlerin vazgeçemeyeceği yepyeni lezzetlerle dopdolu. Özenle seçilmiş ve en kaliteli malzemelerle hazırlanan ürünlerin yer aldığı menüde, zengin kahvaltı çeşitlerinden salata ve sandviçlere, tuzlu ve tatlı atıştırmalıklardan, imza olmuş enfes tatlılara, aromasıyla baş döndüren kahvelerden sıcak çikolata ve saleplere kadar geniş bir yelpazede lezzetler sunuluyor.

Menünün yıldızı birbirinden özel pastalar
Özsüt’ün kışa özel hazırladığı menü, altı yeni pasta çeşidi ile dikkat çekiyor. Tereyağlı kakaolu kek katları arasında ceviz ve çikolata kremasıyla hazırlanan Özsüt’ün yeni lezzeti Gato Diable, elma ve badem severleri cezbedecek Elmalı Bademli Tart, taze portakallı parfe ile sütlü çikolatalı musun enfes buluşmasından oluşan Clementin, muz ve beyaz çikolatanın eşsiz uyumu Bonata, karamel tutkunlarının başını döndürecek Karamello ve yumuşacık kestaneli kremasıyla Sonbahar, bu kış kendi müdavimlerini oluşturacak.

Sadece kışa özel tatlar
Özsüt’ün alametifarikası olan tatlılar, kış mevsimine özel çeşitlerle renkleniyor. Sadece kışa özel tatlar arasında olan kestane ile hazırlanan Kestaneli Magnolia ve Balkabaklı Bardak Pasta menünün öne çıkan lezzetleri arasında. Yer Fıstıklı Çikolatalı, Korokanlı, Ananas Bademli, Meyveli, Çikolatalı ve Sakızlı Markiz Bardak Pasta çeşitleri ise kış boyunca pasta severleri cezbedecek. Yaz boyunca özlemle beklenen Özsüt’ün efsanevi lezzeti Thomas da yeniden müdavimleri ile buluşmak üzere kış menüsündeki yerini alıyor. Fıstıklı kek, özel Thomas kreması, fıstık nugat ve ganajdan oluşan bu özel lezzet, kışa hazır.

Sıcacık mutluluklara, sıcacık tatlar
Sıcacık mutluluklara ev sahipliği yapan Özsüt, tadıyla ve kokusuyla cezbeden kahvelerine bu kış yenilerini ekliyor. Espresso, badem sütü ve bal ile hazırlanan, üzerine tarçınla süslenen Özsüt’ün yeni leziz kahvesi Bal Badem Latte, bir top süper vanilya üzerine espressodan oluşan Affogato, ristretto ve krema kıvamında sütle yapılan Flat White ve Chai masala karışımı, Özsüt çayı ve krema kıvamında süt ile harmanlanan Chai Tea Latte kahve severlerin mutlaka denemesi gereken lezzetlerden. Özsüt’ün vazgeçilmezleri arasında yer alan salep ve sıcak çikolata ise klasik tatlardan şaşmayanlar için menüdeki yerini alıyor.

Günün her anına uygun yemek alternatifi
Özsüt yalnızca birbirinden leziz tatlılarıyla değil yemek menüsünde sunduğu enfes lezzetleriyle de dikkat çekiyor. Hem Türk hem de dünya mutfağından seçenekler sunan kış menüsünde, günün her anına uygun seçenekler bulmak mümkün. Ev yapımı soslarla hazırlanmış makarnalardan farklı damak tatları için çeşitlendirilmiş salatalara, hızlıca atıştırılacak ekmek arası seçeneklerden incelikli tekniklerle pişirilmiş kırmızı etlere kadar her damak tadına özel alternatifler sunan Özsüt, kışın tadını çıkarmak isteyen misafirlerini bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT