Özsüt’ten Krokanlı Pasta Sevenlere Mart Ayı Fırsatları

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt’ten Krokanlı Pasta Sevenlere Mart Ayı Fırsatları

Özsüt, Mart ayında çıtır çıtır krokan ateşiyle içinizi ısıtıyor. Mart ayı boyunca Özsüt’ün Karaorman Krokan pastası 38 TL yerine sadece 32,90 TL karşılığında sevenleriyle buluşuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 20, 2011

Mart 2011

Bir dilim Karaorman Krokan pastasının yanında bir fincan içinizi ısıtacak Sumatra Mandheling filtre kahve ile pasta keyfinizi tamamlamak ise 11,50 TL yerine sadece 9,50 TL.

Favorisi krokan olanlara müjde! Özsüt’ün Karaorman Krokan pastası Mart ayına özel olarak 38 TL yerine sadece 32,90 TL. Karamelli şurup ile ıslatılmış çikolatalı mousse, parça çikolata, beyaz krema ve tabii ki bol bol, çıtır çıtır krokan ile hazırlanan bu özel pasta gerçek bir lezzet şöleni yaşatıyor. Bir kışı daha sonlandırırken çıtır çıtır krokan ateşiyle içiniz ısınsın!

Mart ayı boyunca Özsüt’te bir dilim Karaorman Krokan pastası yeme keyfinizi bir fincan Sumatra Mandheling filtre kahve ile tamamlamak isterseniz 11,50 TL yerine sadece 9,50 TL ödüyorsunuz.

Farklı kahve çeşitleri denemeyi sevenleri de unutmayan Özsüt’te bir fincan White Chocolate Mocha, Mart ayı boyunca 6,50 TL yerine 5,90 TL. Beyaz çikolatanın yumuşak tadı ile mocha’ının uyumlu birlikteliğinden ortaya çıkan hayran olunacak sıcacık bir lezzet!

Özsüt’ün Karaorman Krokan pastası sipariş üzerine glütensiz* olarak da üretiliyor.

*Özel sipariş ile üretilmektedir, fiyatı 38 TL’dir.

Telefon: 444 11 10
Web: www.ozsut.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT