Özsüt’ten Serinleten Kampanya

Özsüt’ten Serinleten Kampanya

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt’ten Serinleten Kampanya

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, sürpriz kampanyalarla misafirlerine keyifli anlar yaşatmayı sürdürüyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 1, 2018

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, yaz sıcaklarına tatlı bir mola verdiriyor. Yenilikçi ve eğlenceli çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren marka, “Senin dondurman senin sloganın” diyerek sosyal medyayı renklendirecek bir kampanyaya imza atıyor. Bu yaz sosyal medyada çok konuşulacak yarışma, 1 Ağustos Çarşamba günü www.senindondurman.com sitesi üzerinden başlıyor.

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, sürpriz kampanyalarla misafirlerine keyifli anlar yaşatmayı sürdürüyor. “Senin Dondurman, Senin Sloganın!” mottosu ile yola çıkan Özsüt, takipçilerine eğlenceli ve esprili sloganlar yazdırmayı hedefliyor. 1 Ağustos Çarşamba günü başlayacak olan yarışma, 16 Ağustos Perşembe günü sona erecek. Sosyal medya çalışmalarıyla dikkat çeken Özsüt, yeni yarışmasıyla da yazın en çok konuşulanları arasında yer alacak.

www.senindondurman.com sitesi üzerinden yapılacak yarışmaya, her yarışmacı en fazla 3 sloganla katılabilirken, Özsüt yorumuyla damakları şenlendiren dondurma için yazılan en iddialı 10 slogan, Özsüt’ün sosyal medya hesaplarında paylaşılacak. Kampanyada kazananlar, karamelden bal bademe, şeftaliliden vişneliye tam 21 çeşit dondurma içinden diledikleri 1 kg dondurmayı da belirlenen şubelerden almaya hak kazanacak.

Her daim tazeliğinden ve doğallığından hiçbir şey kaybetmeyen Özsüt dondurması, bu yaz da adından söz ettirmeye devam edecek!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT