Özsüt’ten Şubat Ayına Özel Fiyatıyla Karaorman Muz

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt’ten Şubat Ayına Özel Fiyatıyla Karaorman Muz

Pastada muz, kahvede ise beyaz çikolatayı tercih edenler için Özsüt’te şubat ayı çok “tatlı” geçecek. “Karaorman Muz” ve “White Chocolate Mocha”, şubat ayında Özsüt’e özel fiyatları ile tatlı tutkunlarını buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 1, 2012

01.02.2012

Özsüt’ün şubat ayı ürünleri yine tatlı severlerin damaklarında bayram havası estirecek. Her ay pasta, kahve ve dilim pasta-kahve ikilisi için özel fiyatlar sunan Özsüt bu ay, muz ve beyaz çikolata sevenler için lezzetli sürprizler yaptı.

Özsüt’ün bu ay için seçtiği pasta, lezzetiyle baş döndüren “Karaorman Muz”... Muzlu şurup ile ıslatılmış genoise kek, çikolatalı mousse, parça çikolata ve muz dilimleriyle bambaşka bir tat yaratan Karaorman Muz’un şubata özel fiyatı 42 TL...

Kahve ve beyaz çikolata birlikteliğinden vazgeçemeyenler ise şubat ayında “White Chocolate Mocha”nın tadını çıkaracak. Beyaz çikolatanın yumuşak tadının Caffé Mocha ile bir araya geldiği White Chocolate Mocha, şubat fiyatı 5,90 TL ile Özsüt’teki yerini alıyor.

Dilim pasta ve bir fincan kahveyle lezzetli bir saat geçirmek için ise Özsüt’ün bir önerisi var! “Brazil Sul de Minas” kahve ve bir dilim Karaorman Muz, sadece 11,75 TL’ye farklı bir keyif yaşatıyor.

Web: www.ozsut.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT