Özsüt’ten Yeni Yıl İçin Lezzet Harikası: Kanaş Pasta

Özsüt’ten Yeni Yıl İçin Lezzet Harikası: Kanaş Pasta

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt’ten Yeni Yıl İçin Lezzet Harikası: Kanaş Pasta

Özsüt müdavimleri enfes Kanaş pastayı, mağazalarımızdan al-götür ve paket servis ile yeni yıla özel sadece 99 TL’ye satın alabiliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 23, 2020

Mutluluk tadındaki ürünleriyle her mevsime lezzet katan Özsüt, çikolata tutkunlarının vazgeçilmez pastası Kanaş ile lezzet severlerin yeni yıla keyifle girmelerini sağlıyor. Maharetli Özsüt ustalarının benzersiz tarifleriyle özel olarak hazırlanan Kanaş, Aralık ayı boyunca cazip fiyatıyla Özsüt müdavimlerinin beğenisine sunuluyor. Özsüt müdavimleri enfes Kanaş pastayı, mağazalarımızdan al-götür ve paket servis ile yeni yıla özel sadece 99 TL’ye satın alabiliyor.

Kakaolu kek katları arasındaki dopdolu özel bitter çikolatalı kreması ve eşsiz çikolata parçaları ile yılbaşının en güzel süsü olan Kanaş pasta, Aralık ayının yıldızı olarak Özsütlerdeki yerini alıyor. Mutluluk tadındaki ürünlerin yaratıcısı Özsüt, en kaliteli ve en taze ürünleri kullanarak hazırladığı çikolata şöleni Kanaş’ı, müdavimlerinin sevdikleriyle dilediğince paylaşmaları için 112 TL yerine 99 TL’lik çok cazip bir fiyatla sunuyor.

Mutluluğun tadını evlerde çıkartmak için!
Ayın lezzet harikasının tadına varmak isteyen lezzet severler al-götür ve paket servis seçeneğinden faydalanarak, Özsüt’ün Kanaş pastasını evlerinde keyifle deneyimleyebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT