‘Özsüt’ün Aynası’ Haziran’a Renk Katacak!

‘Özsüt’ün Aynası’ Haziran’a Renk Katacak!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri ‘Özsüt’ün Aynası’ Haziran’a Renk Katacak!

Pasta severlerin favorisi, Özsüt’ün özel yabanmersinli krema ve şeftali parçaları ile hazırlanan ve mor rengiyle hafızlara kazınmış ödüllü pastası Özsüt’ün Aynası, özel fiyatıyla Haziran ayına renk katmaya geliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 3, 2021

Özsüt’ün birbirinden kaliteli ve lezzetli tatlı ve pasta çeşitleri arasında, Fransa’da "Le Journal de Patissier” yarışmasından aldığı birincilik ödülü ile damaklarda yer etmiş pastası Özsüt’ün Aynası, Haziran ayına özel fiyatıyla yaza renkli bir başlangıç yapıyor.

Özel kakaolu pandispanya kek, yaban mersinli mus ve yaban mersinli krema ile birlikte şeftali parçalarının enfes karışımından oluşan bu eşsiz lezzet, Haziran boyunca 110 TL’lik çok cazip fiyatıyla pasta severlerle buluşuyor.

Dilim pastanın yanında kahve keyfi
Mutluluk tadınla lezzetlerin ustası Özsüt’ün, dilim pasta tercih edenlere de süprizi var. Pastada gurme lezzet arayanların göz bebeği Özsüt’ün Aynası, enfes kahve kokusu ve aromasıyla birleşerek, kahve keyfine keyif katacak. Bir dilim Özsüt’ün Aynası ve özenle seçilen kahve çekirdekleriyle çekilmiş sıcacık kahveleri yalnızca 27,5 TL’ye satışa sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT