Özsüt’ün Vazgeçilmez Tatları

Özsüt’ün Vazgeçilmez Tatları

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt’ün Vazgeçilmez Tatları

Fırın sütlaç, keşkül ve aşure kış boyunca çay ve kahvelerin yanına çok yakışıyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 20, 2018

Özsüt’ün sevilen geleneksel lezzetleri keşkül, fırın sütlaç ve aşure, yıllar geçse de klasikleşen tatları ile hala bizleri mutlu ediyor. En doğal ve özüne uygun şekilde hazırlanan geleneksel tatlılar, kışın bu soğuk günlerinde, adeta geçmişten gelen tatlı bir hikayeye davet ediyor. Geleneksel lezzetlerin yaratıcısı Özsüt’ün maharetli ustaları tarafından hazırlanan tatlılar, pirincin özel değirmende öğütülmesiyle elde edilen sübye ile damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor.

Geleneksel tatların yaratıcısı Özsüt’ün en sevilen tatlarının başında gelen keşkül, fırın sütlaç ve aşurenin klasik lezzetlerine verilen özen hiç değişmiyor. Maharetli ustalar tarafından hazırlanan bu tadına doyulmaz lezzetler, Türkiye’nin dört bir yanında Özsüt misafirlerini mutlu etmeye devam ediyor. Modern yaşamın koşturmacası içinde her şey hızlanırken, geleneksel lezzetler her geçen gün daha da seviliyor.

Geleneksel tatlıların özel lezzetlerini yakalamak için sabır ve emek gerekiyor. Tatlıların lezzeti ve dokusunu vermek için içine katılan, doğal çiftlik sütü ve pirincin özel değirmende öğütülmesiyle elde edilen sübye ile doygun bir kıvama ulaşan tatlılar, kendilerine has lezzetlerini bu özel hazırlıktan elde ediyor.

Özsüt’ün sütlü tatlılarında yalnızca kendi çiftliğinden gelen günlük süt kullanılıyor. Badem ve sütün muhteşem uyumunu yansıtan keşkül, tadı ve kıvamıyla tadanları lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Yıllardır Özsüt mutfağının en çok tercih edilen lezzetlerinden olan, üzeri mis gibi kızarmış fırın sütlaç her kaşıkta mis gibi kokusuyla damaklarda şölen yaşatıyor. Alternatif tatlar arayanların gözdesi olan aşure ise içinde barındırdığı bakliyat, kuru meyve ve yemişlerle damaklara olduğu kadar gözlere de hitap ediyor.

Türkiye çapında günlük pasta dağıtımı yapan tek firma olarak en taze lezzetleri misafirlerine ulaştıran Özsüt, ürünlerinde hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanmıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT