Özsüt’ün Yaz Menüsü Mevsimine Özel Tatlar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt’ün Yaz Menüsü Mevsimine Özel Tatlar

Özsüt, yılda iki defa yenilediği menüsüyle taze ve doğal tatlar arayanların favorisi haline geliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 22, 2012

21.05.2012

74 yıllık ustalığın adı Özsüt, menüsünü senede iki defa yenileyerek tatlı tutkunlarını tazelik dolu tatlarla buluşturuyor. Özsüt, yaz ve kış aylarında hazırladığı iki farklı menüyle tatlılarını mevsime özel hale getiriyor.

Özsüt, yılda iki defa yenilediği menüsüyle taze ve doğal tatlar arayanların favorisi haline geliyor. Dalından koparılmış taze meyvelerin, günlük çiftlik sütüyle bir araya gelişinden oluşan tatlılar, içinde bulunulan mevsime özel hale getiriliyor. Bu da Özsüt’ün yaz ve kış ayları için hazırladığı farklı menülerin temelini oluşturuyor.

Özsüt’ün yaz menüsü, güneşin kendini iyice göstermeye başladığı günlerde tatlı tutkunlarıyla buluşuyor. Özenle hazırlanan ve doğal içerikleriyle dikkat çeken dondurmalı pastalar, meyveli tatlar, her sene yeni bir çeşidin eklendiği dondurmalar, serinleten kahveler... Bu ürünlerin her biri Özsüt’ün AR-GE ekibi tarafından belirlenerek ve yenilenerek tutkunlarının karşısına çıkıyor. Özsüt’ün yaz menüsü, doğallığı ve kalitesiyle tadanların bir daha unutmayacağı lezzetlerle dolu bir şölen haline geliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT