P.F Chang’s 1 Yaşında

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri P.F Chang’s 1 Yaşında

İstanbul’a “merhaba” dediği ilk günden itibaren kendi müdavimlerini yaratan P.F Chang’s, Kasım ayında birinci yaşını kutluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 11, 2013

İstanbul’a “merhaba” dediği ilk günden itibaren kendi müdavimlerini yaratan P.F Chang’s, Kasım ayında birinci yaşını kutluyor. Çin Mutfağı’nın baştan çıkaran lezzetleri, sade ve şık dekorasyonu, dost sohbetlerine ev sahipliği yapan renkli barı ve güleryüzlü hizmetiyle P.F Chang’s, ilk yılında benzersiz rekorlara da imza atıyor.

Bundan tam bir yıl önce, kapısındaki heybetli beyaz at heykelleri ve büyülü atmosferiyle hayatımıza giren P.F Chang’s, Çin Mutfağı tutkunlarını benzersiz lezzetleriyle buluşturdu. O günden bu yana, Asya’ya özgü lezzetler beğeni toplamaya ve rekor kırmaya devam ediyor.

Müdavimlerinin en çok tercih ettiği P.F Chang’s spesiyali olan Dynamite Shrimp, 25.000 porsiyonluk tüketimle, en popüler lezzet olarak geçtiğimiz yıla damgasını vuruyor. Özgün ve gurme bir başlangıç olan Dynamite Shrimp, sıradışı sunumu ve baştan çıkaran lezzetiyle gönülleri fethediyor.

Dynamite Shrimp için kullanılan 3 ton karidesle birlikte, toplam 13 ton karidesin tüketildiği P.F Chang’s’in en sevilen diğer lezzetleri arasında ise; Mongolian Beef, Sweet & Sour Chicken, Chang’s Chicken Lettuce Wraps, Lo Mein Noodle, Wok Charred Beef ve VIP Duck yer alıyor. Bu spesiyallere tat veren sosların büyük bir kısmının yapımında kullanılan beyaz sirkenin yıllık tüketimi ise 12 tona yaklaşıyor. Yemek sonrası, minik kurabiyenin içerisinde saklı geleceğini öğrenmek isteyenler için bir yılda 63.000 fal kurabiyesi açılıyor.

Heybetli beyaz atları, rekor kıran karidesleri ve gelecekten haber veren fal kurabiyeleriyle P.F Chang’s misafirlerine, tam bir yıldır “Burada olmanızdan dolayı çok mutluyuz ve tekrar buraya gelmeyi istemeniz için elimizden gelen her şeyi yapacağız”ilkesiyle hizmet vermeye devam ediyor.

Wings Kartla, Çin Mutfağı’nın Tadı Bir Başka
P.F.Chang’s, ekim ve aralık aylarında Wings kart sahiplerine özel indirim fırsatı sunuyor; Wings Black sahipleri, P.F.Chang’s’teki ödemelerinde %15, Wings Basic sahipleri ise %10 indirimle* Çin Mutfağı’nın benzersiz lezzetlerinin tadını çıkarıyor.
*İndirim, kullanıcının kartına chip para olarak aktarılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT