Park Hyatt İstanbul’dan Enginar Aşkına Bir Menü

Park Hyatt İstanbul’dan Enginar Aşkına Bir Menü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Park Hyatt İstanbul’dan Enginar Aşkına Bir Menü

Park Hyatt İstanbul, bahar mevsiminin habercisi mucizevi enginar için yeni bir menü hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 11, 2019

İstanbul’un en güzel binalarından birinde, hizmet anlayışı ile farklılık yaratan, seçkin lezzetler sunan Park Hyatt Istanbul, karaciğer ve kalbin dostu olarak nitelendirilen şifa kaynağı enginarla yapılan birbirinden lezzetli yemekleri enginar severlerle buluşturacak.

Park Hyatt İstanbul’un deneyimli şeflerinin hazırladığı 6 aşamadan oluşan enginar tadım menüsü başlangıç olarak limon, kekik, zeytinyağı, deniz tuzu ile servis edilen marine edilmiş enginar kalbi ve yerelması, bal çektirmesi, taze ricotta ve trüf mantarı ile servis edilen enginar turşusu yer alıyor. Ara sıcakları arasında ise tütsü limon aioli ile servis edilen ızgara enginar kalbi, bezelye, iç bakla, kuşkonmaz, keçi peyniri ile hazırlanan konfi enginar kalbi ve ana yemek olarak çam fıstığı ve kuş üzümünün yer aldığı enginar dolması ile damak zevkinize hükmedecek. Elma, yerelması, ceviz, kaymak ve tarçının muhteşem birleşimi ile enginar tatlısı ile lezzet noktasına ulaştırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT