Patatesin En Lezzetli Hali: Röşti

Patatesin En Lezzetli Hali: Röşti

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Patatesin En Lezzetli Hali: Röşti

Mövenpick, İsviçre mirasının bir parçası olan klasik röştiyi, modern bir dokunuşla yorumlayarak sekiz farklı lezzet kombinasyonu yarattı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 18, 2015

Mövenpick Hotel Istanbul’da İsviçre Klasiği Röştiyi Keşfedin.

Mövenpick Hotel Istanbul, 18 - 28 Şubat 2015 tarihleri arasında patatesle yapılan, en lezzetli geleneksel İsviçre yemeklerinden biri olan röşti çeşitlerini beğeniye sunuyor.

Altın sarısı, sağlıklı ve nefis röştinin ilginç bir tarihi var. Eskiden geleneksel çiftçi kahvaltısı olan röşti, günümüzde artık hem İsviçre’lilerin hem de damak tadına önem verenlerin tüm öğünlerde vazgeçilmez tercihi haline geldi.

Mövenpick, İsviçre mirasının bir parçası olan klasik röştiyi, modern bir dokunuşla yorumlayarak sekiz farklı lezzet kombinasyonu yarattı. Somon füme ve somon filetolu röşti, porçini mantarı ve siyah trüf ile doldurulmuş hindibalı röşti, ağır ateşte pişirilmiş dana yanağı, mini burger köftesi ve tavada kızartılmış dana bonfileli röşti ve fırınlanmış keçi peynirli röşti patatesi öğle veya akşam yemeklerinde AzzuR Restaurant’ta keşfedebilirsiniz.

Basit bir patatesin benzersiz bir lezzete dönüşmesinin deneyimi olan İsviçre klasiği röştiyi denemek için 0212 319 29 29’dan AzzuR Restaurant’a rezervasyon yaptırabilirsiniz. www.moevenpick-hotels.com/istanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT