Paul’den Türk Damak Tadına Özel İftar Menüsü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Paul’den Türk Damak Tadına Özel İftar Menüsü

Paul Ramazan menüsündeki hafif lezzetlerden oluşan iftariyelik tabağında pastırmadan hurmaya, peynir çeşitlerinden yeşilliklere uzanan çeşitli tatlar var.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 24, 2013

Fransız mutfağını sevenlerin İstanbul’daki adresi PAUL, iftara özel lezzetlerle Ramazan’ı karşılıyor. PAUL’ün, “kalitenin sembolü” (Maison de Qualité) sloganıyla hazırlanan Ramazan menüsünde iftariyelik, günün çorbası, iki farklı salata ve üç farklı ana yemek seçeneğinin yanı sıra özel Ramazan tatlıları sunuluyor.

Türk damak tadına uygun olarak hazırlanan iftar menüsünde besin değeri yüksek, lezzetli ve hazmı kolaylaştırıcı yemek seçenekleri yer alıyor. PAUL geleneksel pişirme yöntemleri kullanılarak, en taze ve doğal ürünlerle hazırlanan yemeklerle, Ramazan ayında ruhun ve bedenin yenilenmesine yardımcı olmayı hedefliyor.

PAUL Ramazan menüsündeki hafif lezzetlerden oluşan iftariyelik tabağında pastırmadan hurmaya, peynir çeşitlerinden yeşilliklere uzanan çeşitli tatlar var. Balkabağı, mercimek çorbası gibi farklı seçeneklerin yer aldığı günün çorbası ise sağlıklı bir başlangıç sunuyor. PAUL’ün Ramazan Salatası, özel soslar, karışık yeşil salata, havuç, cherry domates, yumurta ve taze nane yapraklarıyla hazırlanıyor. Bir diğer sağlıklı seçenek olan ızgara hellim peynirli salata ise; balkabağı, pancar, shiitake mantarı gibi közlenmiş sebzelerin yanında, fesleğen soslu ıspanak ve roka yapraklarıyla sunuluyor. Farklı damak tatlarına hitap eden ana yemekler arasında, ıspanaklı tavuk dolma, beğendili ızgara tavuk pirzola ile bademli pilav ve sotelenmiş sebzelerle servis edilen sebzeli dana sarma gibi lezzetli seçenekler bulunuyor. PAUL iftar menülerinin olmazsa olmazı tatlı için de; hurmalı ekler, PAUL sütlaç ve kuru meyvalı turta gibi özel lezzetler hazırladı. Bunların yanısıra güllaç ve ekmek kadayıfı gibi geleneksel lezzetlerimizi de tatlılar arasında bulabilirsiniz.

PAUL’ün açıkhava terası için de iftar rezervasyonları yaptırmak mümkün. 120 yılı aşkın tarihiyle bugün 27 ülkede 1000 noktada hizmet veren PAUL, kaliteden ödün vermeden hazırladığı leziz yemeklerinin yanı sıra şık ve farklı tasarımı ile de dikkat çekiyor. Fransa’nın rustik country tarzı ile Paris tarzı çay salonunu birleştiren atmosfere sahip olan PAUL, “Fransız Yaşama Sanatı”nın (Art de Vivre de France) temsilcisi olarak kabul ediliyor.

Paul Buyaka AVM:
Adres: Buyaka AVM, Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. No:56 Ümraniye
Telefon: 0216-290-7942
www.paul-turkiye.com

ramazan 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT