Pazar Keyfini Robin’s ile Yaşayın

Pazar Keyfini Robin’s ile Yaşayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pazar Keyfini Robin’s ile Yaşayın

“robin’s” Pazar günleri 11:00 – 18:00 saatleri arasında sizleri terasında büyüleyici manzarası eşliğinde brunch keyfine davet ediyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 27, 2014

robin’s 11 Mayıs Pazar gününden itibaren her Pazar günü saat 11:00’ den 18:00’ e kadar sunacağı brunch seçeneğiyle, her damak zevkine hitap eden seçkin tatlardan oluşturduğu menüsünde; leziz taze ekmekler, ev yapımı reçeller ve yöresel peynirlerinin yanında pancakeler, french toastlar, danishler, omlet ve daha birçok seçenek bulunuyor.

Özenle hazırlanan krepleri ve kruvasanları; nutella ile birleştirerek benzersiz bir lezzete dönüştürürken, taze hazırlanmış meyve kokteylleri ile de robin’s brunch şölenine eşlik edeceksiniz.

Pazar günlerinizi keyifli hale getirecek ve Pazartesi sendromunu hafifletip damaklarınızda lezzetli tatlar bırakacak olan robin’s saat 14:00-18:00 arasında DJ performans ve belirli haftalarda yapılacak olan canlı performanslar ile de brunch keyfini; müzik ile birleştirmeyi ve sizlere daha keyifli saatler geçirtmeyi planlıyor.

Keyifli bir pazar günü geçirmek isteyenler, robin’s, pazar brunchlarını eğlenceli, unutulmaz bir ‘dirty brunch’ keyfine dönüştürüyor, kaçırmayın!

www.robins.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT