Peter Luger Lezzeti Dükkan Stekhouse’da!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Peter Luger Lezzeti Dükkan Stekhouse’da!

Rahat ortamı ve lezzetli yemekleri ile et severlerin ilk aklına gelen “Dükkan Armutlu Steakhouse”, dünyanın en ünlü steakhouse Peter Luger tarzını sizlerin lezzetine sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 14, 2012

14.03.2012

Rahat ortamı ve lezzetli yemekleri ile et severlerin ilk aklına gelen “Dükkan Armutlu Steakhouse”, dünyanın en ünlü steakhouse Peter Luger tarzını sizlerin lezzetine sunuyor.

Açıldığı günden bu yana hayran kitlesi tarafından büyük ilgi gören Dükkan Steakhouse, kendinizi evinizde hissettiren rahatlığı ve hiçbir yerde yiyemeyeceğiniz Dükkan’ a özel etleri ile dikkat çekmeye devam ediyor.

28 yıldır NewYork’ ta hizmet veren ve dünyanın en iyi steakhouse seçilen Peter Luger, etin sadece Porterhouse yada T-bone denen kısmını kullanıyor. Özel bir kesim ve yöntemle hazırlanan Peter Luger etleri, aynı özelliklere sahip, özel çifliklerde yetiştirilen bu etleri artık Dükkan Steakhouse’ da bulabilirsiniz.

Kendini her gün yenileyerek, sizlere daha lezzetli ve özel hizmet vermek için çalışan Dükkan Steakhouse’ ta yerinizi ayırmayı unutmayın!

Adres: Fatih Sultan Mehmet Mah. Atatürk cad. No:06 Küçükarmutlu Etiler Beşiktaş
Telefon: 0212 277 77 48
Web: www.dukkanistanbul.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT