Pideor’dan Bir Lezzet Klasiği

Pideor’dan Bir Lezzet Klasiği

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pideor’dan Bir Lezzet Klasiği

Kuşkaş diye yazılır, kuşbaşılı-kaşarlı diye okunur

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 12, 2018

İstanbulluların vazgeçilmez lezzet durağı Pideor, menüsüne eklediği Kuşkaş pidesi ile klasikten vazgeçemeyenlerin tercihi olmaya devam ediyor. Kuşbaşı dana eti, domates, biber ve baharatın kaşar ile buluşmasından ortaya çıkan Kuşkaş, damak zevkine önem verenlerin favorilerinden biri oluyor.

Fast food sektörüne hızlı bir giriş yapan Pideor, birbirinden lezzetli pidelerini 5 dakikada servise hazır hale getirerek, müşterilerin beklentilerini karşılıyor.

Yeni lezzeti “Kuşkaş” ile müşterilerini karşılayan Pideor, damak zevkine önem verenlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor. Kuşbaşı dana eti, domates, biber, baharat ve kaşarın pide hamuruyla buluşmasından ortaya çıkan “Kuşkaş”, geleneksel lezzetten vazgeçmeyenlerin beğenisini kazanıyor. Çok kısa bir sürede hazırlanıp servis edilen “Kuşkaş”, karnı acıkanların hemen tüketebileceği en lezzetli alternatiflerden biri oluyor.

Geleneksel pideye inovasyon katan Pideor, pidelerini tatmak isteyen herkesi Bomonti ve Beşiktaş’taki şubelerine davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT